Στηρίζουν έμπρακτα την Ουκρανία Ferrari και Lamborghini

Στηρίζουν έμπρακτα την Ουκρανία Ferrari και Lamborghini

1.672 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2022)

Ferrari και Lamborghini ανακοίνωσαν πως θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση όσων πλήττονται από την κρίση στην Ουκρανία και ότι αναστέλλουν τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία.

Αναστέλλουν τις δραστηριότητες τους στην Ρωσία

Καθώς η κρίση στην Τουρκία συνεχίζεται, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής supercar αυτοκινήτων κάνουν τις δικές τους κινήσεις για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δοκιμάζονται. Τόσο η Ferrari όσο και η Lamborghini αποφάσισαν να αναστείλουν όλες τις δραστηριότητές τους με την Ρωσία, με την Ferrari μάλιστα να ανακοινώνει πως θα δωρίσει 1 εκατομμύρια ευρώ στους Ουκρανούς που χρειάζονται βοήθεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Lamborghini: «Εκφράζουμε τη λύπη μας για όσα συμβαίνουν»

Η Lamborghini από την πλευρά της θα δώσει ένα ποσό στο Γραφείο Προσφύγων των Ηνωμένων Εθνών, με το οποίο συνεργάζεται το VW Group εδώ και πολλά χρόνια. Στην ανακοίνωση της Lamborghini διαβάζουμε πως «η εταιρεία εκφράζει την βαθιά της λύπη για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και παρακολουθεί τα γεγονότα με μεγάλη ανησυχία. Η Lamborghini ελπίζει να τερματιστούν οι εχθροπραξίες άμεσα και να επιστρέψουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι της διπλωματίας».

«Η Ferrari στέκεται δίπλα σε όσους πλήττονται»

«Η Ferrari στέκεται δίπλα σε όλους όσους πλήττονται στην Ουκρανία από αυτή τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari, Benedetto Vigna. «Ενώ ελπίζουμε σε μια ταχεία επιστροφή στον διάλογο και σε μια ειρηνική λύση, δεν μπορούμε να παραμείνουμε. Οι σκέψεις και η υποστήριξή μας είναι σε αυτούς. Παίζουμε τον μικρό μας ρόλο δίπλα στους θεσμούς που φέρνουν άμεση ανακούφιση σε αυτή την κατάσταση» πρόσθεσε.

Το 1 εκατομμύριο ευρώ που δίνει η Ferrari «θα χρηματοδοτήσει διεθνή ανθρωπιστικά έργα που υποστηρίζουν την Ουκρανία καθώς και τοπικές πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην υποδοχή προσφύγων στην Ιταλία». Η Ferrari λέει επίσης ότι ορισμένα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για Ουκρανούς που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή γύρω από το Μαρανέλο.

Στο πλευρό των Ουκρανών οι δύο μάρκες
- Aναστέλουν τις δραστηριότητές τους στην Ρωσία
- Lamborghini: «Εκφράζουμε τη λύπη μας για όσα συμβαίνουν»
- CEO Ferrari: «Η Ferrari στέκεται δίπλα σε όσους πλήττονται»
Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν οι δύο εταιρείες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center