• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο νέο Auto Τρίτη «κοντράρονται» το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και η υβριδική τεχνολογία, μέσω τριών λαμπρών «εκπροσώπων» τους, των SEAT Leon TGI, VW Golf BlueMotion και Toyota Auris HSD, αντίστοιχα.

Μεταξύ άλλων, στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο, θα διαβάσετε τη δοκιμή της Mercedes CLA 180 CDI με το 1.500αρι diesel μοτέρ των 109 ίππων, η οποία έχει κατανάλωση 3,9 λτ./100 χλμ.

Στο νέο Auto Τρίτη: Τo νέο Opel Corsa και 4 πρώτες δοκιμές

5.999 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2014

Παρουσιάζουμε το νέο Opel Corsa και 4 μοντέλα που αξίζει να τα κάνετε δώρο. Δοκιμάζουμε, μεταξύ άλλων, την Mercedes CLA 180 CDI με το 1.500αρι diesel μοτέρ, καθώς και το Mini One με τον νέο 1,2 λίτρων κινητήρα των 102 ίππων.

 
Ένα δώρο όταν το κάνεις θες να είναι πρωτότυπο, γουστόζικο, αλλά και οικονομικό στην απόκτησή του. Με εφαλτήριο αυτές τις παραδοχές, σας παρουσιάζουμε τέσσερα μοντέλα των οποίων η αγορά είναι ιδανική για να τα κάνετε δώρο στα πολυαγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία διαθέτουν εξαιρετική οδική συμπεριφορά, ποιοτικό εσωτερικό, είναι οικονομικά στην χρήση τους, ενώ παράλληλα ξεχωρίζουν με το στιλ τους.

Συγκρίνουμε τρία μικρομεσαία, τα
SEAT Leon 1,4 TGIToyota Auris HSD και VW Golf BlueMotion, τα οποία διαθέτουν τρεις διαφορετικές τεχνολογίες κίνησης, με απώτερο σκοπό την μέγιστη οικονομία. Δοκιμάζουμε τη νέα πετρελαιοκίνητη Mercedes CLA 180 CDI, με τους 109 ίππους και τα μόλις 3,9 λτ./100 χλμ. κατανάλωση.

Επίσης δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Fiat 500 με τον ισχυρότερο 0.9 TwinAir κινητήρα των 105 ίππων. Τέλος, «βάλαμε στο χέρι» το Subaru BRZ, το σπορ μοντέλο που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Toyota. Κίνηση πίσω και 200 ίπποι = η χαρά του οδηγού!