5 φωτογραφίες »

Στο σφυρί άθικτο VW Golf GTI 25th Anniversary

6.342 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2021)

Volkswagen Golf GTI τέταρτης γενιάς στην επετειακή έκδοση 25th Anniversary με μόλις 12 χιλιόμετρα στο οδόμετρο βγαίνει σε δημοπρασία.

Tην ιδανική λύση για όσους θεωρούν πως «τα αυτοκίνητα που έβγαιναν παλιά ήταν πιο γερά» δίνει ο οίκος δημοπρασιών Silverstone Auctions αφού ανακοίνωσε πως βγάζει στο σφυρί ένα ολοκαίνουριο Volkswagen Golf GTI 25th Anniversary κατασκευής του 2002.


Δεν έχει ούτε σημαδάκι.

Δεν έχει ούτε σημαδάκι.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


Σύμφωνα με τον οίκο, το Golf GTI έχει στο οδόμετρο μόλις 12,8 χιλιόμετρα καθώς έχει περάσει την ζωή του σταθμευμένο σε γκαράζ από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Η 25th Αnniversary έκδοση προσφέρθηκε για να τιμήσει τα 25 χρόνια ζωής του ονόματος GTI και πιθανότατα, ο ιδιοκτήτης την επέλεξε εξ αρχής για να κρατήσει το αυτοκίνητο στο γκαράζ, ώστε να το πουλήσει πολλά χρόνια αργότερα σε εξωφρενική τιμή.

Το 1,8 λίτρων μοτέρ αποδίδει 182 άλογα.

Το 1,8 λίτρων μοτέρ αποδίδει 182 άλογα.


Από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε πως το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε Reflex ασημί χρώμα και εξοπλίζεται με BBS RC ζάντες 18 ιντσών, μαυροκόκκινα Recaro καθίσματα και ζώνες ασφαλείας, μεγάλα φρένα με κόκκινες δαγκάνες, σπορ ανάρτηση κ.α. Το μοτέρ που βρίσκεται κάτω από το καπό είναι ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.800 κ.εκ απόδοσης 182 ίππων και 235 Nm ροπής που συνεργάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το εσωτερικό είναι σε κατάσταση βιτρίνας.

Το εσωτερικό είναι σε κατάσταση βιτρίνας.


Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε σε ποια τιμή θα πουληθεί το αυτοκίνητο, αφού εάν και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πρόκειται για ένα κλασικό μοντέλο, δεν έχει την χάρη ενός GT-R ή μιας Supra. Εσείς πόσα θα δίνατε;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

LEASING APRILIOS
skoda