Στο Puma, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών έχει μπλε χρώμα, το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με το mode οδήγησης που έχει επιλεγεί.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Puma, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών έχει μπλε χρώμα, το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με το mode οδήγησης που έχει επιλεγεί.

Ford Puma Vs Nissan Juke: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;

66.623 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2023)

Ford Puma Vs Nissan Juke: Σύγκριση από τους αερόσακους, τα συστήματα υποβοήθησης και τα φώτα, μέχρι οθόνες, ζάντες και AC.

Value for money: Καλύτερος εξοπλισμός και μεγαλύτερη εγγύηση για το Puma

Η αρχική έκδοση ST-Line του Ford Puma ξεκινά από τα 26.313 ευρώ και είναι αρκετά πλούσια ως προς τις παροχές άνεσης και ασφάλειας. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, προβολείς ομίχλης, λειτουργία corner assist στους προβολείς και 17άρες ζάντες αλουμινίου (ατσάλινες στο Juke). Στα 26.400 ευρώ είναι η έκδοση Acenta του αυτόματου Nissan Juke, το οποίο έχει κάμερα οπισθοπορείας (αντί για πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος), ρεζέρβα ανάγκης καθώς και αισθητήρες βροχής για αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων. Καλύτερο value for money έχει, συνολικά, το Ford Puma με την 5-ετή εγγύηση, παρότι η κάμερα στο Nissan Juke (3 χρόνια) είναι αξεσουάρ απαραίτητο για πολλούς νέους οδηγούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto