Σύγκριση: Το Plug-in Audi A3 απέναντι στην Mercedes A-Class PHEV
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σύγκριση: Το Plug-in Audi A3 απέναντι στην Mercedes A-Class PHEV

13.833 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2022)

Μια παραδοσιακή premium κόντρα υπάρχει ανάμεσα στην Mercedes Α Class και στο Audi A3. Αντιπαράθεση που πλέον παίρνει και… εξηλεκτρισμένες διαστάσεις.

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα στην A Class και το Α3

Ο «εξηλεκτρισμός» είναι το μονοπάτι που ακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές για να μειώσουν τον μέσο όρο εκπεμπόμενων ρύπων των μοντέλων τους, αλλά και να προσφέρουν οικονομικά σύνολα στους καταναλωτές. Άλλωστε η οικονομία είναι πλέον το βασικό ζητούμενο, όπως δείχνει ο αριθμός των επισκεπτών στην digital έκθεση οικονομίας του AutoΤρίτη. Γι αυτούς λοιπόν που για τους λόγους τους δεν θέλουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό, υπάρχει η επιλογή των plug-in υβριδικών, τα οποία εντός πόλης καίνε μόνο ρεύμα, ενώ επιπλέον έχουν φοροελαφρύνσεις για τους εταιρικούς χρήστες.

Δύο δημοφιλείς premium plug-in επιλογές είναι το Audi A3 40 TFSI e με204 ίππους και κόστος από 42.992 ευρώ και η λίγο ισχυρότερη Mercedes A 250 e me 218 ίππους και τιμή από 45.580 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση: Η γοητεία της A-Class έναντι στο δυναμισμό του Α3

Η νέα A-Class διακρίνεται για τον έντεχνο τρόπο που δένουν μεταξύ τους τα μέρη του αμαξώματος σε μια αρκετά ρέουσα σχεδίαση, όπου το κάθε κομμάτι αποτελεί μια φυσική συνέχεια του προηγούμενου, με το τελικό αποτέλεσμα να εκφράζει πολυτέλεια και κομψότητα. Από την πλευρά του το A3, με το μικρότερο μήκος και το μεγαλύτερο πλάτος διαμορφώνει πιο αθλητικές αναλογίες, οι οποίες ενισχύονται από τα πλαϊνά νεύρα και στους τονισμένους θόλους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center