Συνελήφθη δίδυμο που έκλεβε καταλύτες

2.041 Επισκέψεις στο άρθρο (23/2/2021)

Στη «δαγκάνα» των αστυνομικών αρχών πιάστηκαν ακόμα δύο νεαροί, ένας εξ αυτών ανήλικος, οι οποίοι είχαν ρημάξει οχήματα κλέβοντας καταλύτες. Αρχικά οι δράστες διέφυγαν και ακολούθησε κυνηγητό, προκειμένου μετά από λίγη ώρα αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. να τους περάσουν χειροπέδες!

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τις πρωινές ώρες της 21ης Φεβρουαρίου στο Ζεφύρι, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 15 και 27 ετών, για κλοπές καταλυτών οχημάτων.
 
Στο πλαίσιο αναζητήσεων ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, οι οποίοι προηγουμένως είχαν αφαιρέσει καταλύτη οχήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο όχημα και έσπευσαν να διενεργήσουν έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, καταφέρνοντας να διαφύγει και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν και τράπηκαν πεζοί σε φυγή.
 
Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο, το οποίο μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε κομμένοι καταλύτες, ένα πριόνι και ένας κόφτης. Λίγο αργότερα επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη των δύο επιβατών.
 
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ζεφυρίου, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Toyota
moto