• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συνεχίζει τη μάχη της στο πρωτάθλημα αντοχής η Ford.

Συνέχεια για τη Ford στο πρωτάθλημα αντοχής

Διαβάστηκε από 1521 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2017

Στην μάχη για τον τίτλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής θα ξαναμπεί η ομάδα της Ford Chip Ganassi Racing, η οποία θέλει να υπερασπιστεί την θέση της μετά την εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα του Le Mans.

 
Η Ford είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης των κατασκευαστών, όντας εννέα βαθμούς μπροστά από την περσινή νικήτρια Ferrari, και στον ερχόμενο αγώνα που θα λάβει χώρα στο Nürburgring της Γερμανίας θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κάτι που θα την διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογική κατάταξη.
 
«Αφήνοντας πίσω μας το Le Mans, είμαστε τώρα επικεντρωμένοι στο πρωτάθλημα αντοχής» δήλωσε ο Dave Pericak, Παγκόσμιος Διευθυντής της Ford Performance. «Το #67 Ford GT πήρε σημαντικούς βαθμούς στο Le Mans, κάτι που πρέπει να επαναλάβουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία, αλλά και στη συνέχεια, καθώς ο αγωνιστικός μαραθώνιος της σεζόν συνεχίζεται».
 
Οι Andy Priaulx και HarryTincknell  βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών του World Endurance Championship, με προβάδισμα 11 βαθμών από το επόμενο πλήρωμα αυτό της #97 Aston Martin, ενώ οι ομόσταυλοί τους Stefan Mücke και Olivier Pla βρίσκονται στην 5ηθέση, με 31 βαθμούς διαφορά από την κορυφή, απομένοντας ακόμα 6 αγώνες με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας «6 ωρών του Nürburgring» ξεκινά αυτή την Κυριακή στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Tags: FORD