Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Συνεχίζει τις δοκιμές το ανανεωμένο DS 3 Crossback

2.769 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2022)

Στο δρόμο εντοπίστηκε το ανανεωμένο DS 3 Crossback, συνεχίζοντας τις δοκιμές εξέλιξης, πριν πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του.

Πλησιάζει το ανανεωμένο DS 3 Crossback

Το DS 3 Crossback έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2018 και πλησιάζοντας τα τέσσερα χρόνια ζωής είναι έτοιμο να παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του. Μέχρι να συμβεί αυτό οι άνθρωποι της γαλλικής μάρκας συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης του φρεσκαρισμένου μοντέλου, το οποίο και έχει κάνει την εμφάνισή του στους δημόσιους δρόμους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο εμπρόσθιο μέρος οι αλλαγές

Το ανανεωμένο DS 3 Crossback θα διατηρήσει το ίδιο στυλ, με τις περισσότερες αλλαγές να λαμβάνουν χώρα στο μπροστά μέρος. Το σχήμα των LED προβολέων φαίνεται πανομοιότυπο, αλλά τα κάθετα LED φώτα ημέρας στον προφυλακτήρα έχουν αποκτήσει νέα σχεδίαση, η οποία εμπνέεται από το νεότερο DS 4. Από κει και πέρα στο πλαϊνό μέρος αλλά και το πίσω η έλλειψη καμουφλάζ που εντοπίστηκε στα δοκιμαστικά μοντέλα υποδηλώνει πως δεν έχει συμβεί κάποια αλλαγή.

Μικρές αλλαγές στο εσωτερικό

Οι ήπιες εξωτερικές αλλαγές πιθανότατα θα ακολουθηθούν από τεχνολογικές αναβαθμίσεις στην καμπίνα, προκειμένου να τονιστεί ακόμα περισσότερο η premium ατμόσφαιρα. Από κει και πέρα το πιθανότερο είναι πως δε θα υπάρξουν αλλαγές ούτε στα κινητήρια σύνολα. Αν ισχύσει αυτό και στην πράξη τότε ο βενζινοκινητήρας 1,2 Puretech, ο turbodiesel 1,5 BlueHDi και το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της έκδοσης E-Tense θα συντροφεύουν εκ νέου το μικρό SUV. Ωστόσο δεν αποκλείεται η πετρελαιοκίνητη έκδοση να απουσιάσει ως ένα ακόμα βήμα στην πορεία της μάρκας προς την μείωση των ρύπων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN