Η TRD εφοδιάζει το μοντέλο με σφυρήλατες 19άρες ζάντες αλουμινίου μοναδικής σχεδίασης.

Η Τοyota πιστεύει πως μπορεί να αποκομίσει πολλά έσοδα μέσω των μοναδικών εξαρτημάτων που κάνει διαθέσιμα μέσω της TRD.

TRD «καλούδια» για τη νέα Toyota Supra

1.927 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2019)

Αυτά είναι τα πρώτα πράγματα που ετοίμασε η TRD για την Τοyota Supra, όμως πολύ σύντομα, είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα.

Τα νέα «καλούδια» για να γίνει η εμφάνιση της Supra ακόμα πιο ξεχωριστή και επιθετική αποκάλυψε η TRD σε μια εκδήλωση που έγινε στην Ιαπωνία. Το θρυλικό μοντέλο στην 5η του γενιά αναμένεται να λάβει πλήθος βελτιωτικών πακέτων από οίκους σε ολόκληρό τον κόσμο και η Τοyota πιστεύει πως μπορεί να αποκομίσει πολλά έσοδα μέσω των μοναδικών εξαρτημάτων που κάνει διαθέσιμα μέσω της TRD.

Η εμφάνιση του ιαπωνικού sportscar μπορεί λοιπόν να βελτιωθεί μέσω της προσθήκης ενός νέου εμπρός διαχύτη και πλαϊνών ποδιών από ανθρακόνημα, ενώ η αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου λέγεται πως γίνεται καλύτερη χάρη στις αλλαγές που έχουν γίνει στο σημείο ανάμεσα στις θύρες και τους πίσω τροχούς και την ελαφρώς μεγαλύτερη πίσω αεροτομή του πορτ-μπαγκάζ. Τέλος, η TRD εφοδιάζει το μοντέλο με σφυρήλατες 19άρες ζάντες αλουμινίου μοναδικής σχεδίασης.
 
Οι τιμές των παραπάνω νέων μερών έχουν ανακοινωθεί ωστόσο αφορούν μέχρι αυτή την στιγμή μόνο την αγορά της Ιαπωνίας. Για να πάρετε μια ιδέα, ο εμπρός διαχύτης κοστίζει 2.700 ευρώ, οι ποδιές 3.000 ευρώ, 1.500 ευρώ για την αεροτομή στο πίσω μέρος και 5.000 ευρώ για τις ζάντες.

Πώς σας φαίνεται;

Toyota
test center