Τα 5 πιο αγαπημένα SUV για τις γυναίκες

5.793 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2018)

Το κατά πολλούς αδύναμο φύλο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο αποτελέσματα του Best Car 2018. Εδώ θα δείτε τα 5 πιο αγαπημένα SUV σύμφωνα με τις ψήφους των γυναικών.

Η αγορά αυτοκινήτου είναι κατά πολλούς ανδρική υπόθεση, ωστόσο είναι κοινώς αποδεκτό πως πίσω από έναν ισχυρό άνδρα βρίσκεται μια ισχυρή γυναίκα. Αρα, δεν θα ήταν και άδικο να πούμε πως σε πολλές περιπτώσεις οι γυναίκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Σήμερα, λοιπόν, σας αποκαλύπτουμε το Top 5 των πιο αγαπημένων SUV σύμφωνα με το τι ψήφισαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στο Best Car 2018. Που ξέρετε; Μπορεί να βοηθάμε εσάς τους άνδρες να κινηθείτε ανάλογα για να έχετε το SUV που ζητάτε, έχοντας παράλληλα τη συγκατάθεση της συντρόφου. 
 

Στην πέμπτη θέση συναντούμε το T-Roc, το μικρομεσαίο Crossover της Volkswagen, το οποίο συγκέντρωσε το 6,3% των ψήφων. Αμέσως μετά έρχεται η σειρά του Peugeot 5008 το οποίο κατέλάβε το 6,6% του συνόλου των ψήφων, με το Skoda Karoq (ένα εκ των 4 δώρων του Best Car 2018 για έναν υπερτυχερό) να τοποθετείται στην ίδια θέση, συγκεντρώνοντας ακριβώς τις ίδιες ψήφους. Ισοβαθμία λοιπόν στην ουρά της πρώτης τριάδας!

Δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο για το Opel Grandland X (ένα εκ των 4 δώρων του Best Car 2018 για έναν υπερτυχερό) το οποίο επιλέχθηκε από το 8,2% του γυναικείου κοινού που ψήφισε. Κλείνοντας -αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος- στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε το Jeep Compass, κατακτώντας τον τίτλο του Best Car 2018 ως το πιο αγαπημένο SUV για τις γυναίκες, αφού κατάφερε να λάβει το 13,3% των ψήφων.

Toyota
moto