Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο PICK, το οποίο για μια ακόμα χρονιά έλαβε χώρα στους δρόμους της Πάτρας.

Τα αποτελέσματα του 9ου PICK Πάτρας

1.879 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2017)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο PICK, το οποίο για μια ακόμα χρονιά έλαβε χώρα στους δρόμους της Πάτρας.

Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και όλοι οι αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της νίκης.
 
Σε ότι αφορά τους κορυφαίους στην κατηγορία 60 Μini οι Πετρίσης, Αγγελόπουλος και Κρίκης αποτέλεσαν την πρώτη τριάδα, με τους Σταματίου Παΐζη και Ζαχαρέλης να είναι οι νικητές της κατηγορίας Rotax Senior Max. Στην πρώτη τριάδα της Rotax DD2 Max βρέθηκαν οι Καλέσης, Βασιλόπουλος και Κοντός.
 
Από κει και πέρα στην D Cup Senior πρώτος τερμάτισε ο Βασιλάγκος , με τους Δουβρή Φ και Τσιανίκα να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, στην D Cup Masters η τριάδα της κορυφής καταρτίστηκε από τους DΆ Arcy, Παπαναστασίου και Λαζαράκο (Lazer), ενώ στην KZ2 Βασιλέρης, Χατζόγλου και Ξυνός ανέβηκαν στα τρία σκαλιά του βαθρου.
Τέλος την πρώτη τριάδα της κατηγορίας ΚΖ3 αποτέλεσαν οι Ανδρικόπουλος Κυλινδρής και Παπαβασιλείου.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για τους νικητές έχουν προβλεφθεί δώρα από μεγάλη εταιρεία ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, ενώ σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Falken Tyres που είναι χορηγός στη διοργάνωση τόνισε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ την εταιρεία.
 
Για την Ελλάδα ιδρυθήκαμε μόλις την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 και είναι η πρώτη διοργάνωση που λαμβάνουμε μέρος. Η Falken ιδρύθηκε στην Ευρώπη το 2010 και είμαι ο πρώτος διευθυντής για την Ελλάδα και την Κύπρο. Εμείς δεν διαθέτουμε ελαστικά για καρτ, αλλά στηρίζουμε τους αγώνες».

MERCEDES NEW RANGE
OPEL