Τα φώτα των Ford θα προβάλουν τα σήματα στην άσφαλτο!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα φώτα των Ford θα προβάλουν τα σήματα στην άσφαλτο!

3.879 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2022)

Η νέα γενιά φώτων της Ford θα μπορούν να προβάλλουν τις πινακίδες κυκλοφορίας στους δρόμους και η μάρκα μας έδωσε ένα πρώτο δείγμα γραφής του τι να περιμένουμε!

Θυμίζουν Head-up display

Η λειτουργία του Head-up display είναι πλέον γνωστή, δίνοντας τη δυνατότητα στους οδηγούς ενώ κοιτάζουν το δρόμο να βλέπουν παράλληλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, όπως η ταχύτητα αλλά και οδηγίες πλοήγησης. Ωστόσο οι άνθρωποι της Ford σκέφτηκαν να κάνουν κάτι ανάλογο και με τη νέα γενιά φωτιστικών σωμάτων πάνω στην οποία εργάζονται!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα φώτα θα προβάλουν πληροφορίες στο οδόστρωμα

Πιο αναλυτικά, η μάρκα εξελίσσει μία νέα γενιά προβολέων LED που ενώ φωτίζουν το δρόμο το βράδυ, μπορούν ταυτόχρονα να παρέχουν διάφορες οδηγίες στους οδηγούς, τις οποίες θα προβάλλουν στο δρόμο. Όπως αναφέρει η εταιρεία οι προβολείς θα μπορούν να δείχνουν στο οδόστρωμα, τα όρια ταχύτητας, αλλά και όλες τις οδικές πινακίδες που δεν γίνονται εύκολα ορατές το βράδυ! Επίσης θα μπορούν με σύμβολα να δείχνουν τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του δρόμου. Για παράδειγμα θα εμφανίζουν μία νιφάδα χιονιού προειδοποιώντας έτσι τον οδηγό πως ο δρόμος ενδέχεται να είναι ολισθηρός.

Θα βοηθά σε διαβάσεις και σε προσπεράσεις ποδηλάτων

Ισχυρίζεται επίσης ότι η τεχνολογία θα μπορεί να δρα βοηθητικά στον οδηγό όταν θα πρέπει να περάσει από διαβάσεις πεζών τη νύχτα, αλλά και να προσπεράσει κάποιον ποδηλάτη, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητο δεν περνάει πολύ κοντά από το ποδήλατο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto