Αρχικά, τα i20 Coupe WRC με τον αριθμό 4 και τον αριθμό 5 θα έχουν πίσω από το τιμόνι τα δίδυμα Andreas Mikkelsen/Anders Jaeger και Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul αντίστοιχα.

Η Hyundai θα είναι επίσης παρούσα στο WRC2.

Τα πληρώματα της Hyundai στο WRC

1.723 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2018)

Με τη νέα σεζόν να πλησιάζει, η Hyundai ανακοίνωσε επίσημα τη σύνθεση των πληρωμάτων που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα WRC της επόμενης σεζόν.

Αρχικά, τα i20 Coupe WRC με τον αριθμό 4 και τον αριθμό 5 θα έχουν πίσω από το τιμόνι τα δίδυμα Andreas Mikkelsen/Anders Jaeger και Thierry Neuville/Nicolas Gilsoul  αντίστοιχα σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ σχετικά με τον αριθμό 6 i20 θα εναλλάσσονται τα ζεύγη Dani Sordo/Carlos del Barrio και Hayden Paddon/Seb Marshall.

Η Hyundai θα είναι επίσης παρούσα στο WRC2, αναπτύσσοντας το i20 Hyundai NG R5 που θα ανατεθεί στον 23χρονο Jari Huttunen και στον συνοδηγό του Antti Linnaketo. Η συμμετοχή των δύο Φιλανδών είναι μέρος της ανάπτυξης του προγράμματος Hyundai Motorsport (HMDP), που εισήχθη το 2017 με στόχο να εντοπιστούν και να αναπτυχθούν νέα ταλέντα στους αγώνες ράλι.
 
«Έχουμε σημαντικές φιλοδοξίες. Ήμασταν κοντά στον τίτλο το 2017, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είχαμε τη σωστή διάρκεια στην απόδοση μας. Η πρόθεση μας είναι να βελτιωθούμε το 2018», δήλωσε ο Michel Nandan, επικεφαλής ομάδας της Hyundai Motorsport.

«Δεν κερδίσαμε τον τίτλο πέρυσι, αλλά έχουμε πολλά για τα οποία μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη σεζόν το 2018. Ως ομάδα έχουμε ωριμάσει και έχω την αίσθηση ότι πέμπτη χρονιά μας θα είναι η ευκαιρία μας να λάμψουμε. Γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας, θα είναι δύσκολο να νικήσουμε αλλά αυτό μας παρακινεί ακόμη περισσότερο: το Hyundai i20 Coupe WRC είναι ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά όλο το χειμώνα για να βελτιωθεί» είπε Thierry Neuville.
 

ELASTIKA 2024
moto