Τα πολλά τρακαρίσματα με τελευταίο αυτό στο ράλι Πορτογαλίας στοίχησαν στον οδηγό Kris Meeke και τον συνοδηγό του Paul Nagle.

Τα τρακαρίσματα κόστισαν στον Meeke (+vid)

2.968 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Τα πολλά τρακαρίσματα με τελευταίο αυτό στο ράλι Πορτογαλίας στοίχησαν όπως φαίνεται στον οδηγό Kris Meeke και τον συνοδηγό του Paul Nagle, με το δίδυμο να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Citroen στο WRC.

Μάλιστα αυτό το γεγονός έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα από την γαλλική ομάδα, η οποία αρχικά με ανακοίνωσή της και στη συνέχεια με ανάρτησή της στο twitter (την οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω), γνωστοποίησε την αιτία της απόλυσης του Βρετανού οδηγού και του συνεργάτη του.
 
Συγκεκριμένα στην επίσημη τοποθέτησή της η Citroen αναφέρει «Λόγω του υπερβολικά υψηλού αριθμού συγκρούσεων, μερικές από τις οποίες ήταν ιδιαίτερα δυνατές και θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές συνέπειες όσον αφορά την ασφάλεια του πληρώματος, η Citroën Racing WRT αποφάσισε να τερματίσει τη συμμετοχή των Kris Meeke και Paul Nagle στο 2018 WRC».
Έτσι η συνεργασία του Βρετανού οδηγού με τη Citroen διήρκεσε πέντε χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Meeke κέρδισε πέντε αγώνες μεταξύ 2015 και 2017, ενώ στο τρέχον πρωτάθλημα μπόρεσε να αγωνιστεί σε έξι αγώνες με τελευταίο το ράλι της Πορτογαλίας που ολοκληρώθηκε για τον Meeke  έχοντας ένα ακόμα τρακάρισμα που μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο.

FORD E-TRANSIT
OPEL