Η εταιρεία θυμίζουμε πως έκανε τα πρώτα της βήματα σαν σχεδιαστικός οίκος.

Τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα.

Τeaser του πρώτου μοντέλου της Pininfarina

1.948 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2018)

Τρεις εικόνες teaser για το τι πρέπει να περιμένουμε από το πρώτο μοντέλο έδωσε στην δημοσιότητα η Pininfarina.

Μπορεί η Automobili Pininfarina να συνεχίζει να μην διαρρέει πολλές πληροφορίες σχετικά με το PF0 ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο που ετοιμάζει, ωστόσο οι τρεις teaser εικόνες που έδωσε στο φως δίνουν μια πρώτη γεύση από τι πρέπει να περιμένουμε.

Τα σκίτσα παρουσιάζουν ένα πολύ αεροδυναμικό μoντέλο με πολύ coupe οροφή και μυώδεις θόλους με τον ίδιο τον αρχισχεδιαστή της μάρκας Luca Borgogno να αναφέρει πως «η σχεδίαση του PF0 θα χαρακτηρίζεται από αγνότητα, ομορφιά και καινοτομία».
 
Η εταιρεία θυμίζουμε πως έκανε τα πρώτα της βήματα σαν σχεδιαστικός οίκος, όμως με την επέκταση της στην κατασκευή αυτοκινήτων ελπίζει το πρώτο της μοντέλο παραγωγής να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιπποδύναμη του υπερ-αυτοκινήτου θα φτάνει τα 2.000 άλογα μέσω τεσσάρων ηλεκτρικών μοτέρ. Τα 0-100 χλμ./ώρα θα γίνονται σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει τα 402 χλμ./ώρα και την ηλεκτρική αυτονομία να φτάνει τα 483 χλμ.

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει τον Αύγουστο σε μια εκδήλωση για λίγους και εκλεκτούς με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020 και τις πρώτες δοκιμές με οδηγό τον Nick Heidfeld να ξεκινούν στις αρχές του 2019. Η τιμή αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

NEO TRAFIC
skoda