• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρελθόν από την ομάδα της Ferrari στη Formula 1 αναμένεται να αποτελέσει ο Maurizio Arrivabene.

Τελειώνει ο Arrivabene από τη Ferrari

Διαβάστηκε από 1801 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/1/2019
 

Παρελθόν από την ομάδα της Ferrari στη Formula 1 αναμένεται να αποτελέσει ο Maurizio Arrivabene. Δείτε τον αντικαταστάτη του.

Τελειωμένος θεωρείται ο Maurizio Arrivabene από την κεφαλή της Ferrari, σύμφωνα με όσα επικαλούνται τα μέσα του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, οι άνθρωποι της Σκουντερία πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους με το αφεντικό της ομάδας που βρίσκεται στο πόστο αυτό από το 2014.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως κάτι τέτοιο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες μπορεί και ώρες, με τον Arrivabene να πληρώνει το «μάρμαρο» για την απώλεια του τίτλου για το 2018. Επικρατέστερος αντικαταστάτης είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Mattia Binotto, ο οποίος λέγεται πως αποτελεί προσωπική επιλογή του πρόεδρου, John Elkann.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως Arrivabene και Binotto φέρονται να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι στο οποίο έπαιξε ρόλο και η φθίνουσα πορεία της Ferrari στη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια