• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Θα «βρέξει» Ferrari στον Πειραιά (+video)

2.570 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2021)

Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa», συνεχίζει τις επισκέψεις του στην Ελλάδα, μετά την αρχή σε Ιωάννινα και Κέρκυρα, και τις επόμενες ημέρες 30 Ferrari θα αποβιβαστούν στον Πειραιά, στο κεντρικό λιμάνι της χώρας.

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrai της Ιταλίας, «Passione Rossa» έρχεται για πρώτη φορά στον Πειραιά.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πρόκειται για μια ακόμη δράση εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, που σκοπό έχει να τοποθετήσει την πόλη ψηλά στον χάρτη των τουριστικών προορισμών, σε έναν ακόμη τομέα, αυτόν του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τριάντα ξεχωριστές Ferrari μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα: Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1 θα βρίσκονται από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο λιμάνι, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη γιορτή - θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Οι «Ιταλίδες» καλλονές θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά. Παράλληλα, τα 30 αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες,  ενώ 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή Ιταλικά αυτοκίνητα.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του "Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021":
 
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου
12:00 Έκθεση Ferrari στο Πασαλιμάνι – Παραλιακή βόλτα αυτοκινήτων από την Πειραϊκή στο Μικρολίμανο.
 
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου
12:00 Κινηματογράφηση - Φωτογράφιση οχημάτων Ferrari στο λιμάνι του Πειραιά και σε αξιοθέατα της πόλης.
 
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου
11:00 Έκθεση Αυτοκινήτων – Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
18:30 Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» .
Παρουσιάζουν: Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλης Κιούσης

Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από όσα θα διαδραματιστούν στις 17 έως 19 Σεπτεμβρίου στον Πειραιά, από παλαιότερη επίσκεψη του Ferrari Club Passione Rossa στο Τορίνο της Ιταλίας:
 
Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρέχουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Ta ταξίδι από και προς την Ιταλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Superfast Ferries – Anek Lines. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.