Σε συζητήσεις με τον Φερνάντο Αλόνσο για τον 24ωρο αγώνα του Le Mans θα μπει η Toyota.

Θέλει Αλόνσο η Toyota για το Le Mans

2.208 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2017)

Σε συζητήσεις με τον Φερνάντο Αλόνσο για τον 24ωρο αγώνα του Le Mans θα μπει η Toyota, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τη συμμετοχή της στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA.

Σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία μέσω του διευθυντή της ομάδας Toyota Gazoo Racing, Rob Leupen γνωστοποίησε πως αν παρθεί η απόφαση η ομάδα του να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα, τότε θα συζητήσει με τον Ισπανό οδηγό το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στον αγώνα του Le Mans 24 Hours.
 
Ο Leupen σημείωσε πως η απόφαση αυτή αναμένεται να παρθεί το νωρίτερο μέχρι τον Οκτώβριο, ενώ υπογράμμισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να ειπωθεί καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την McLaren, με τις φήμες να αναφέρουν πως η βρετανική ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για να αποσπάσει την υπογραφή του 36χρονου Ισπανού, του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον Le Mans του επόμενου έτους.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλόνσο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Toyota Motorsport, Pascal Vasselon, κάτι που δεν αποκλείεται να παίξει και αυτό το ρόλο του.

CORAL GAS PASXA
skoda