Ο Meeke έχασε την θέση του στην Citroen τον Μαιο μετά τον καταστροφικό του αγώνα στην Πορτογαλία .

Θέλει Μeeke η Toyota

2.380 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Tον Kris Meeke φαίνεται πως θέλει η Τοyota για διάδοχο του Lappi που φαίνεται πως οδεύει στην Citroen.

Την πιθανότητα να πάρει στην Τοyota από την επόμενη σεζόν τον Kris Meeke εξετάζει ο Τοmmi Makinen όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες αλλά και όπως αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός της ομάδας.

Ο Makinen αποκάλυψε μιλώντας σε διεθνή μέσα: «Έχω μιλήσει με τον Kris. Eίναι μια επιλογή, θα μιλήσω στην Τοyota στην Ιαπωνία και θα δούμε όλες τις επιλογές, είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία πρόσφατα. Ο Kris είναι πολύ γρήγορος, μερικές φορές παραείναι γρήγορος. Έχει την ιδανική ηλικία και εμπειρία, είμαι σίγουρος πως θα τα πάει καλά.»
 
Ο Meeke έχασε την θέση του στην Citroen τον Μαιο μετά τον καταστροφικό του αγώνα στην Πορτογαλία και από τότε δεν έχει οδηγήσει ξανά στο WRC. H Τοyota έχει ήδη συμφωνήσει με τον Τanak, o Latvala είναι σχεδόν κλεισμένος ενώ ο Lappi φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία του με την Citroen.

Διαρροές αναφέρουν πως στην Τοyota είναι σκεπτικοί σχετικά με την συνεργασία που μπορεί να έχει ο Meeke με τον Tanak που αποτελεί φέτος το πρώτο βιολί της ομάδας. O Makinen δήλωσε σχετικά: « O Meeke θέλει να κερδίσει συνεχώς αλλά έχουμε ήδη έναν οδηγό που θέλει να κερδίζει. Πώς θα γίνει ο συνδυασμός; Θα δούμε τι θα γίνει.»
 

AUTOFIT PASXA
skoda