H Red Bull καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη ημέρα, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Daniel Ricciardo και Max Verstappen να είναι στις προτεραιότητες.
Θέλει Ricciardo και Verstappen έως το 2020
2.117 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)
Όπως όλες οι ομάδες της Formula 1 έτσι και η Red Bull καταστρώνει τα πλάνα της για την επόμενη ημέρα, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Daniel Ricciardo και Max Verstappen να είναι στις προτεραιότητες.
autotriti team
Μάλιστα οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να υπογράψουν νέα συμβόλαια και με τους δύο οδηγούς που θα τους κρατήσουν στην ομάδα μέχρι το 2020.
Αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στα διεθνή μέσα και ο επικεφαλής της Red Bull, Christian Horner αναφέροντας: «Στο τέλος του 2018 ο Ricciardo είναι τεχνικά εκτός συμβολαίο καθώς ολοκληρώνεται το πενταετές συμβόλαιό του. Ωστόσο αυτό που είναι απολύτως σαφές είναι ότι η πρόθεσή μας είναι να διατηρήσουμε και τους δύο οδηγούς μας, θα έλεγα μέχρι το 2020».
Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ricciardo από τη Red Bull, δεν αποκλείεται ο αντικαταστάτης του να είναι ο Carlos Sainz, ο οποίος βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Renault.
O Horner αναφέρθηκε και σε αυτό σημειώνοντας: «Σίγουρα θα ήθελα να διατηρήσω τον Carlos ως μια εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που κάποιος από τους οδηγούς μας δεν είναι μαζί μας τα επόμενα χρόνια, αλλά πρωταρχικός μας στόχος είναι οι Ricciardo και Verstappen να συνεχίσουν μαζί μας».