Το νέο της έμβλημα θα παρουσιάσει την Κυριακή στο περιθώριο του GP στο Abu Dhabi η Formula 1.

Την Κυριακή το νέο σήμα

1.925 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Την Κυριακή φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα αποκαλυφθεί το νέο σήμα της F1.

Το νέο της έμβλημα θα παρουσιάσει την Κυριακή στο περιθώριο του GP στο Abu Dhabi η Formula 1, όπως αποκάλυψε ο CEO, κ. Chase Carey.

Το νέο σχέδιο μπορεί να μην έχει ακόμα αποκαλυφθεί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τρία διαφορετικά σχέδια υποψηφία. Ο Carey δήλωσε: « Ξέρω ότι θα γίνει την Κυριακή αλλά όχι πότε ακριβώς. Οι άνθρωποι μας είναι στον τομέα marketing είναι οι ειδικοί για το πότε θα το λανσάρουμε».
 
Ο Carey επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ένας από τους λόγους που ώθησαν τους νέους ιδιοκτήτες της F1 να προχωρήσουν στην αλλαγή του επί πολλά χρόνια εμβλήματος της F1 είναι το «άσχημο κενό» στο κέντρο του τωρινού σχεδίου δηλώνοντας « Πιστεύω ότι δεν τους άρεσε το πώς ήταν φτιαγμένο το «1» ή τουλάχιστον αυτό έμαθα».

Θα έχει την αποδοχή των φίλων του αθλήματος το νέο σήμα; O Carey δήλωσε ότι είναι σίγουρος πως σε κάποιους δεν θα αρέσει « Κάθε φορά που αλλάζεις, πάντα θα υπάρχουν και κακές και καλές κριτικές. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να προσφέρουμε φρέσκο αέρα στο άθλημα και πιστεύω ότι έχουμε πολλά σχέδια και πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε».

AUTOFIT PASXA
vw