Τι χωράει το ντουλαπάκι σε Kia Stonic, Opel Mokka & Skoda Kamiq

42.442 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2024)
Τι χωράει το ντουλαπάκι σε Kia Stonic, Opel Mokka & Skoda Kamiq
3 Φωτογραφίες »

Kia Stonic: Στα συν που έχει φωτάκι

Από τα πιο προσιτά SUV πόλης, το Kia Stonic έχει ένα μοντέρνο και καλοφτιαγμένο εσωτερικό, με αποκλειστική χρήση σκληρών υλικών. Απλό πλαστικό έχει χρησιμοποιηθεί και στο ντουλαπάκι του συνοδηγού το οποίο χώρεσε όλα τα αντικείμενα, εκτός του tablet (κάτι παραπάνω από το μισό χωρίς αυτό). Οριακά βάλαμε και το βιβλίο του αυτοκινήτου. Το μειονέκτημά του έχει να κάνει με το ύψος. Είναι μικρό, με το βιβλιαράκι να ακουμπά στην κλειδαριά και γενικά στο σημείο που κλείνει το ντουλαπάκι. Στα θετικά αναφέρουμε την παρουσία φωτισμού.

Opel Mokka: Γέμισε στο 50%, έχει μεγάλο εγχειρίδιο χρήσης

Ψαρωτικό το εσωτερικό του Opel Mokka με το Pure Panel infotainment και την στραμμένη προς τον οδηγό οθόνη αφής (στάνταρ 7 ιντσών), αρκετά ευρύχωρο το ντουλαπάκι του συνοδηγού του. Διότι σε αυτό βάλαμε όλα τα αντικείμενα, γεμίζοντας το 50% της συνολικής χωρητικότητάς του. Παρόμοιας κατασκευής με εκείνο του Peugeot 2008, ούτε αυτό έχει φωτάκι, παρά τους αντίστοιχους διαμορφούμενους χώρους. Συγκριτικά με το γαλλικό SUVάκι είχε ελαφρώς μεγαλύτερο βιβλίο εγχειρίδιο χρήσης.

Skoda Kamiq: Το μόνο (και) με μαλακή επένδυση, έχει θήκες για κέρματα & κάρτες

Με στάνταρ από την έκδοση Ambition το φωτιζόμενο ντουλαπάκι για το συνοδηγό, το Skoda Kamiq έχει ένα αρκετά ποιοτικό εσωτερικό, γνωστό και για τις Simply Clever λύσεις της καμπίνας του. Είτε αναφερόμαστε στη θήκη ομπρέλας, είτε στην μεγάλη υποδοχή για μπουκάλια 1,5 λίτρου στις μπροστινές θύρες. Πολύ καλές εντυπώσεις, λοιπόν, πήραμε και από το ντουλαπάκι του συνοδηγού το οποίο χώρεσε τα πάντα (3/4). Με 50-50 επένδυση από πλαστικό και τύπου μοκέτας, έχει ειδικές θήκες για κέρματα και για τοποθέτηση καρτών (εισιτηρίων, χρεωστικών κ.λπ.).

Σελίδα 1Ποια χωράνε μέχρι tablet; Τι μπαίνει στα ντουλαπάκια σε 6 μικρά SUV
Σελίδα 2Τι χωράει το ντουλαπάκι σε Kia Stonic, Opel Mokka & Skoda Kamiq
ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL