H McLaren πήρε την απόφαση να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό τον τελευταίο αγώνα του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, επιλέγοντας να αλλάξει την εικόνα του μονοθεσίου.

Τιμά με ειδικό μονοθέσιο τον Αλόνσο η McLaren.

Τιμά τον Αλόνσο η McLaren

2.705 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2018)

Με ένα μοναδικό και ξεχωριστό μονοθέσιο θα αγωνιστεί στον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1 ο Φερνάντο Αλόνσο.

Το Grand Prix της Formula 1 στο Abu Dhabi, που θα λάβει χώρα αυτό το σαββατοκύριακο, δεν θα είναι μόνο ο τελευταίος αγώνας της σεζόν του 2018, αλλά θα αποτελέσει και το «κύκνειο άσμα» του Φερνάντο Αλόνσο στη F1, όπως έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Αύγουστο ο Ισπανός πιλότος.
 
Για αυτό ακριβώς το λόγο η McLaren πήρε την απόφαση να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό τον τελευταίο αγώνα του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, αποφασίζοντας να αλλάξει την εικόνα του μονοθεσίου.
Όπως βλέπουμε το μονοθέσιο στο πίσω μέρος του είναι βαμμένο σε μπλε, κίτρινο και κόκκινο χρώμα, τα οποία κοσμούν το κράνος του Αλόνσο, ενώ υπάρχουν και ίδιας απόχρωσης ειδικά σήματα, τοποθετημένα στη μύτη και πλάγια.
 
«Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι και περήφανοι που μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ειδικό μονοθέσιο για τον Φερνάντο στο Abu Dhabi αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλουμε στο τελευταίο του Grand Prix να τον κάνουμε να αισθάνεται ξεχωριστός από κάθε άποψη», τόνισε αρχικά ο CEO της McLaren Racing, Zak Brown και στη συνέχεια αναφέρθηκε για τον τρόπο που κινήθηκε η ομάδα για να πετύχει τον σκοπό της σημειώνοντας: «Για να υλοποιήσουμε το έργο μας εργαζόμασταν στενά με τον Φερνάντο και στη συνέχεια με τη FIA και τη Formula 1 για να κάνουμε την αλλαγή. Όλοι υποστήριξαν σθεναρά την κίνηση αυτή».
 
Τέλος να θυμίσουμε πως πριν τον τελευταίο του αγώνα στη Formula 1, ο Φερνάντο Αλόνσο βρίσκεται στη 10η θέση με 50 βαθμούς.

peugeot
skoda