• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Coral Gas στηρίζει το Best Car 2019!

1.492 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2019

Έφτασε η μεγάλη στιγμή, για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Best Car 2019”! Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου θα απονέμει την Δευτέρα τα βραβεία για τους κορυφαίους της χρονιάς, όπως αναδείχθηκαν  μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν οι αναγνώστες του Auto Τρίτη!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν  σημαντικά δώρα, τα οποία προσφέρουν επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2019. Επίσης σημαντική ήταν και η βοήθεια των τριών υποστηρικτών της εφετινής διοργάνωσης, έναν εκ  των οποίων τον παρουσιάζουμε σήμερα.

Coral Gas σημαίνει υγραέριο!

Φυσικά πρόκειται για την Coral Gas, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια σας προμηθεύει με υγραέριο, το οικονομικότερο καύσιμο! Με παραπάνω από 300 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί, εύκολα και αξιόπιστα όσους έχουν επιλέξει να μετακινούνται με LPG, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία αλλά πρωτίστως σεβασμό στον πελάτη!

Στόχος της Coral Gas είναι να προσφέρει σε κάθε εφοδιασμό την μέγιστη απόδοση, την κορυφαία απόδοση και την καλύτερη προστασία του κινητήρα. Κάτι  που τον πετυχαίνει με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, αφού είναι η μοναδική εταιρία, που διασφαλίζει την ποιότητα και την ποσότητά του υγραερίου της.

Συγκεκριμένα εισάγει στο καύσιμο της έναν μοριακό ιχνηθέτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να ταυτοποιήσει το καύσιμο με εξαιρετική ακρίβεια. Έτσι λοιπόν οι κινητές μονάδες Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων της Coral Gas (πιστοποιημένες με ISO 9001 και την υπογραφή  του BUREAU VERITAS), πραγματοποιούν αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα πρατήρια με το σήμα Coral Gas, διασφαλίζοντας με απόλυτη ακρίβεια την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα του υγραερίου κίνησης.
 
Το υγραέριο είναι πλέον μία από τις πιο οικονομικές λύσεις τόσο ως καύσιμο κίνησης,  όσο και ως θέρμανσης  και η Coral Gas φροντίζει, ώστε να το έχετε εύκολα και γρήγορα στη διάθεση σας, όπου και αν βρίσκεστε.
 
2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές).