• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Hyundai i10 N;

12.590 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/1/2020

Τι θα λέγατε για ένα «παιχνιδιάρικο» i10 με λίγο brutal ήχο και 120 άλογα; Θα τραβούσε το ενδιαφέρον;

Λίγο καιρό πριν είχαμε την επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουριου Hyundai i10 αλλά οι φήμες πως η μάρκα αναπτύσσει ήδη μια N έκδοση υψηλών επιδόσεων για το μοντέλο οργιάζουν, ειδικά απ όταν ήρθαν στο φως μια σειρά από φωτογραφίες με το νέο μίνι να δοκιμάζεται στο Nurburgring κάτω από βαρύ καμουφλάζ.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές ωστόσο στην X-Tomi δεν έχασαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα i10 N, λαμβάνοντας σαφή έμπνευση από το μεγαλύτερο i20 N. Σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις, το i10 Ν εξοπλίζεται με νέας σχεδίασης προφυλακτήρα που περιλαμβάνει μεγαλύτερους αεραγωγούς στα δύο του άκρα, σπορ διαχύτη, σκούρο φινίρισμα στα φωτιστικά σώματα, πλαϊνές ποδιές, μικρή αεροτομή στο τέλος της οροφής και μοναδικές Ν ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων.

Η Hyundai έχει αποδείξει πως έχει την τεχνογνωσία για να αναπτύξει ένα i10 N, ωστόσο υπάρχουν μεγάλες συζητήσεις εάν ένα τέτοιο μοντέλο θα προσέφερε κάτι ουσιαστικό στην μάρκα  τόσο σε κέρδος όσο και σε φήμη. Βλέπετε, ο μόνος ανταγωνιστής στην κατηγορία των γρήγορών μίνι είναι το VW up! GTI που, αν μη τι άλλο, δεν έχει εκπλήξει με τις πωλήσεις που έχει σημειώσει.

Κάτω από το καπό, ένας 1.000άρης κινητήρας ρυθμισμένος στα 120 άλογα θα ήταν υπεραρκετός για ένα «παχνιδιάρικο» i10 N… Tι λέτε;
 

32 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  i10