Στην έκθεση του Λος Αντζελες, πλάι στις «κανονικές» εκδόσεις του νέου Jeep Wrangler, είδαμε και τι μπορεί να κάνει η Mopar πάνω στο off-road μοντέλο.

Μια ιδέα πήραμε δηλαδή από δύο οχήματα επίδειξης, καθώς η εταιρεία μέλος του ομίλου Fiat Chrysler, ξόδεψε πάνω από 100.000 ώρες για να φτιάξει ένα κατάλογο με αξεσουάρ για το νέο Jeep Wrangler, ο οποίος περιέχει πάνω από 200 εξαρτήματα.

Στο 4θυρο πράσινο Wrangler Rubicon, οι πόρτες αντικαταστάθηκαν από σωληνωτό πλαίσιο διαμέτρου 5 εκ. Το αυτοκίνητο διαθέτει rock rails, πιο ογκώδη προφυλακτήρα, εργάτη, επιπλέον φωτισμό, snorkel, κιτ πρώτων βοηθειών και πάρα πολλά ακόμα αξεσουάρ.

Στην αμερικάνικη πόλη βρέθηκε και ένα λευκό δίθυρο Wrangler Sport, το οποίο στην οροφή του διαθέτει σχάρα μεταφοράς, ενώ στο καπό του έχει γραφικά με την αμερικάνικη σημαία. Αυτοκόλλητα της Moab υπάρχουν στο πλάι, ενώ ενισχυμένη είναι η βάση της ρεζέρβας.

To Jeep Wrangler της Mopar

4.862 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Στο Λος Αντζελες η Mopar μας έδειξε τις «διαθέσεις» της για το νέο Jeep Wrangler, καθώς έχει δημιουργήσει ένα κατάλογο που περιέχει ήδη πάνω από 200 εξαρτήματα για τη νέα εκδοχή off-road μοντέλου.

Στην έκθεση του Λος Αντζελες, πλάι στις «κανονικές» εκδόσεις του νέου Jeep Wrangler, είδαμε και τι μπορεί να κάνει η Mopar πάνω στο off-road μοντέλο. Μια ιδέα πήραμε δηλαδή από δύο οχήματα επίδειξης, καθώς η εταιρεία μέλος του ομίλου Fiat Chrysler, ξόδεψε πάνω από 100.000 ώρες για να φτιάξει ένα κατάλογο με αξεσουάρ για το νέο Jeep Wrangler, ο οποίος περιέχει πάνω από 200 εξαρτήματα.
 
Στην αμερικάνικη πόλη, λοιπόν, βρέθηκε ένα λευκό δίθυρο Wrangler Sport, το οποίο στην οροφή του διαθέτει σχάρα μεταφοράς, ενώ στο καπό του έχει γραφικά με την αμερικάνικη σημαία. Αυτοκόλλητα της Moab υπάρχουν στο πλάι, ενώ ενισχυμένη είναι η βάση της ρεζέρβας. Ανάμεσα στα αξεσουάρ συναντάμε μαρσπιέ, ειδικές χειρολαβές, σπέσιαλ πατάκια, προσεγμένο φωτισμό και πολλά άλλα.
   
Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι το 4θυρο πράσινο Wrangler Rubicon, στο οποίο οι πόρτες αντικαταστάθηκαν από σωληνωτό πλαίσιο διαμέτρου 5 εκ. Το αυτοκίνητο διαθέτει rock rails, πιο ογκώδη προφυλακτήρα, εργάτη, επιπλέον φωτισμό, snorkel, κιτ πρώτων βοηθειών και πάρα πολλά ακόμα αξεσουάρ.
 
Αμφότερα τα Wrangler είναι εξοπλισμένα με δερμάτινα καθίσματα Katzkin, αλλά και με τροχούς 17 ιντσών που φοράνε ελαστικά BFGoodrich 35 ιντσών, με την απόσταση των οχημάτων από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 2 ίντσες (5 εκ.). Σχεδόν όλα τα αξεσουάρ μπορούν να παραγγελθούν μέσω του νέου καταλόγου Jeep Performance Parts.
 

peugeot
NISSAN