Το Lexus RX γίνεται «τούμπανο» δια χειρός TRD
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Lexus RX γίνεται «τούμπανο» δια χειρός TRD

1.823 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2022)

Το τμήμα TRD της Toyota κάνει τώρα ακόμα πιο θελκτική, επιθετική και σπορτίφ την εμφάνιση του Lexus RX χάρη σε μία σειρά από νέα εξαρτήματα.

Το Lexus RX γίνεται «τούμπανο»

Για όσους θέλουν να… δυναμώσουν την εξωτερική εμφάνιση του Lexus RX, το τμήμα TRD της Toyota δηλώνει παρών. Συγκεκριμένα, η Toyota Racing Development (TRD) εξέλιξε και παρουσίασε μία σειρά εξαρτημάτων για το premium SUV, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω των αντιπροσωπειών της Lexus στην Ιαπωνία και υπόσχονται πως θα αναβαθμίσουν το μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Νέο κιτ αμαξώματος

Στο μπροστινό μέρος, το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει ένα νέο σπλίτερ και συνδυάζεται με τις πιο ογκώδεις πλαϊνές ποδιές, όπως και με τον αεροδυναμικό διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Τα στοιχεία αυτά κάνουν το ιαπωνικό SUV να φαίνεται χαμηλότερο από το τυπικό μοντέλο, χωρίς όμως να αλλάζει η απόστασή του από το έδαφος.

Νέες ζάντες και βελτιωμένη ανάρτηση

Η TRD προσφέρει δύο διαφορετικά σχέδια ζαντών αλουμινίου μέγεθος 20 και 21 ιντσών, αλλά και αεροδυναμικής σχεδίασης καπάκια για τους πλαϊνούς καθρέπτες. Στο πίσω μέρος πέρα από τον αεροδυναμικό διαχύτη που προαναφέραμε υπάρχουν και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Το σύνολο του bodykit μπορεί να παραγγελθεί στο χρώμα του αμαξώματος, σε λευκό ή σε μαύρο ματ. Τέλος, η Toyota Racing Development αναβαθμίζει και την ανάρτηση, συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση της οδηγικής άνεσης και της σταθερότητας του τιμονιού.   

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN