• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Τοyota δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με τον ερχομό ενός νέου MR2.

Το Τοyota ΜR2 του 2025

Διαβάστηκε από 2941 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/12/2018
 

Σαφείς επιρροές από τη νέα Corolla και την Supra έχει η πρόταση ανεξάρτητου σχεδιαστή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα γενιά MR2.

Την στιγμή που η Supra είναι προ των πυλών της παρουσίασης της, έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Τοyota να ετοιμάζεται να προχωρήσει στην κατασκευή και ενός νέου MR2, σε συνεργασία με την Subaru.

O ανεξάρτητος σχεδιαστής Εsa Mustonen μαθαίνοντας τις παραπάνω πληροφορίες δεν έχασε χρόνο και στρώθηκε στην δουλειά για παρουσιάσει την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο τα επόμενα χρόνια. Όπως μπορείτε να δείτε από τις εικόνες, το αμάξωμα είναι αρκετά μυώδες σε σχεδίαση ενώ ο πρόβολος χαρακτηρίζεται από τα φουτουριστικά του εμπρός φωτιστικά σώματα και τον μοντέρνο σε σχεδίαση προφυλακτήρα. Σαφείς είναι οι επιρροές που έχει το μοντέλο από τη νέα Corolla hatchback αλλά και την Supra, μπροστά και στο πίσω μέρος αντίστοιχα, χάρη στην ιδιαίτερη σχεδίαση του πορτ-μπαγκάζ.
 
Ο Μustonen δεν ανέφερε τι μπορεί να «κρύβεται» κάτω από το καπό αλλά οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα παίρνει ισχύ από κάποιο υβριδικό κινητήριο σύνολο. Αυτή την στιγμή, η μάρκα εργάζεται μαζί με την Subaru σε μία πιο ισχυρή έκδοση του 2,4 λίτρων κινητήρα που χρησιμοποιεί το GT 86, άρα το MR2 θα μπορούσε να εξοπλιστεί με ένα τέτοιο μοτέρ σε συνεργασία με ένα ή δύο ηλεκτρικούς κινητήρες.

Μέχρι στιγμής, η Τοyota δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με τον ερχομό ενός νέου MR2. Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε μια νέα γενιά του κεντρομήχανου roadster;
 

Tags: TOYOTA, MR2