O προφυλακτήρας του στις ψηφιακές εικόνες δεν έχει καμία σχέση με αυτόν από την κατασκοπευτική φωτογραφία που ήρθε στο φως χθες.

Το kolesa.ru του δίνει φωτιστικά σώματα με έμπνευση από το ανανεωμένο Passat και δύο τετραγωνισμένες απολήξεις.

Η χθεσινή φωτογραφία.

To ανανεωμένο Tiguan;

19.440 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2020)

Το γερμανικό SUV θα λάβει σύντομα facelift και αυτή είναι μια πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει μετά το φρεσκάρισμά του. Πώς σας φαίνεται;


To δεύτερης γενιάς VW Tiguan βρίσκεται στην αγορά για παραπάνω από τρία χρόνια και αυτό σημαίνει πως σύντομα θα έρθει η ώρα να λάβει το πρώτο του facelift για να μείνει ανταγωνιστικό σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο τo ρωσικό site kolesa.ru αποφάσισε να παρουσιάσει την πρότασή του για πως θα μπορούσε να μοιάζει το Tiguan μετά την ανανέωσή του, αν και αυτή την φορά, μάλλον θα πέσει έξω στις εκτιμήσεις του. Η αιτία είναι ότι ο προφυλακτήρας του στις ψηφιακές εικόνες δεν έχει καμία σχέση με αυτόν από την κατασκοπευτική φωτογραφία που ήρθε στο φως χθες κατά την διάρκεια γυρίσματος ενός διαφημιστικού σποτ.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία εκείνη, ο προφυλακτήρας του Tiguan facelift, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, ταυτόχρονα είναι αρκετά πιο «περίπλοκος» στην σχεδίασή του σε σχέση με αυτόν του Tiguan των ψηφιακών αυτών φωτογραφιών. Όσον αφορά στο πίσω μέρος, κανείς δεν ξέρει τι αλλαγές θα λάβουν χώρα, με το kolesa.ru πάντως να του δίνει φωτιστικά σώματα με έμπνευση από το ανανεωμένο Passat και δύο τετραγωνισμένες απολήξεις.

Προσθήκες είναι πιθανόν να υπάρξουν στα μηχανικά σύνολα του SUV, αφού η VW πρέπει και αυτή με την σειρά της να εναρμονιστεί με τα αυστηρά όρια στις εκπομπές ρύπων που έχουν τεθεί από την Ε.Ε.. Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανόν να προστεθούν ήπια υβριδικές εκδόσεις, παρόμοιες με αυτές που έχουμε δει σε μοντέλα της Audi και το ολοκαίνουριο Golf.

Πώς σας φαίνεται;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda