• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η οθόνη infotainent έχει μετακινηθεί στο ίδιο ύψος με τους αεραγωγούς.

To νέο Kia Cee`d αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αναμένεται να υιοθετήσει τα μοτέρ βενζίνης και diesel που διατίθενται και στο τρίτης γενιάς Hyundai i30.

To εσωτερικό του νέου Kia Cee`d

7.229 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2017

Kατάσκοποι έφεραν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Κia Cee`d. Δείτε το και μάθετε τι πρέπει να αναμένουμε.

Το Κia Cee`d τρίτης γενιάς «πιάστηκε» στο φακό κατασκόπων κατά τη διάρκεια των δοκιμών του και μπορεί το εξωτερικό του να είναι πλήρως καμουφλαρισμένο, ωστόσο εσωτερικός διάκοσμος του αποκαλύφθηκε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο, το Cee`d θα έχει μια πιο σπορτίφ καμπίνα. Το μάτι πέφτει αμέσως στο νέο τιμόνι που έχει πιο ογκώδες στεφάνι αλλά και πολλές επιλογές πάνω του όπως έχουμε συνηθίσει. Ακόμα, η οθόνη infotainent έχει μετακινηθεί στο ίδιο ύψος με τους αεραγωγούς ενώ συνολικά η κονσόλα φαίνεται σύμφωνα με την φωτογραφία ότι θα χρησιμοποιήθουν υλικά καλύτερης ποιότητας.

Στην εξωτερική του εμφάνιση λίγα είναι αυτά που μπορούν να γίνουν γνωστά καθώς το καμουφλάζ καλύπτει το αμάξωμα από άκρη σε άκρη. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι γρίλια θα είναι ίδια, όπως και τα LED φωτιστικά σώματα πορείας ενώ το αμάξωμα του θα πάρει δάνειο πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Kia Rio.
 
Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, αναμένεται να υιοθετήσει τα μοτέρ βενζίνης και diesel που διατίθενται και στο τρίτης γενιάς Hyundai i30 ενώ ταυτόχρονα θα είναι εξοπλισμένο με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης όπως: Cruise Control, αυτόματο σύστημα φρένων (Autonomous Emergency Braking), προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης (Front Collision Warning), ανίχνευση τυφλών σημείων (Blind Spot Detection) υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keeping Assist) κ.α. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρέχεται συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Αndroid Auto, πίσω κάμερα και πιο εξελιγμένο σύστημα ήχου.

To νέο Kia Cee`d αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

36 διαθέσιμα άρθρα για KIA  CEED

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια