Carbon και χαλκός είναι μερικά από τα υλικά που συναντούνται στο εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού CUPRA concept.

Το εσωτερικό του πρώτου ηλεκτροκίνητου CUPRA

3.471 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2019)

Το πρώτο ηλεκτροκίνητο concept της CUPRA θα είναι ένα coupe SUV και θα κάνει το ντεμπούτο του στην Φρανκφούρτη τον επόμενο μήνα. Δείτε πως θα είναι το τέρμα high-tech εσωτερικό του.

Η CUPRA λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του πρώτου ηλεκτρικού της concept στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, διέρρευσε μια πρώτη φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της φίρμας, το νέο concept μοντέλο που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί το όνομά του, θα έχει οδηγοκεντρική σχεδίαση στην καμπίνα του, αλλά παράλληλα θα προσφέρει άνεση σε όλους τους επιβάτες. Στην εικόνα βλέπουμε ένα μοντέρνο ταμπλό με πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ το σπορ τιμόνι πολλαπλών χρήσεων είναι ντυμένο με αλκαντάρα και στο κέντρο του δεσπόζει ένα φωτιζόμενο σήμα της CUPRA.

Εμφανής είναι και η εκτεταμένη χρήση carbon στο ταμπλό, τους πλαϊνούς καθρέπτες και τα πλαϊνά πάνελ των πορτών, τα οποία είναι διακοσμημένα με λεπτομέρειες χαλκού και ατμοσφαιρικό φωτισμό μέσα από μικρές τελείες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, με την CUPRA να κάνει λόγο για εξωτερική σχεδίαση που συνάδει με το εσωτερικό, μπλέκοντας περίτεχνα υλικά και τεχνολογία, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κοντράστ χρωμάτων, που έχει την δυνατότητα να αλλάζει χαρακτήρα ανάλογα με την προσωπικότητα του οδηγού-επιβάτη.

Τέλος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για ένα τετράπορτο coupe SUV που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στις 2 Σεπτέμβρη, λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του στην Φρανκφούρτη.

Mercedes
test center