Το γιαούρτι βοήθησε την Ford Mustang Mach-E να χάσει κιλά!
4 Φωτογραφίες »

Το γιαούρτι βοήθησε την Ford Mustang Mach-E να χάσει κιλά!

2.252 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2024)

- Το μπροστινό πορτμπαγκάζ κατασκευάζεται από 115 δοχεία γιαουρτιού!
- Πλέον η κατασκευή του γίνεται ως ένα ενιαίο τμήμα.
- Χωρητικότητα 100 λίτρα το μπροστινό πορτμπαγκάζ.
- Εξοπλίζεται με τάπα αποστράγγισης και καθαρίζεται με νερό!

Το μπροστινό πορτμπαγκάζ κατασκευάζεται από 115 δοχεία γιαουρτιού!

Τρία ολόκληρα κιλά κατάφερε να χάσει η αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E και ευθύνη για αυτό φέρει το... γιαούρτι!!! Το χωρίς ρύπους μοντέλο της Ford άλλαξε το υλικό κατασκευής από το οποίο δημιουργείται ο χώρος αποσκευών που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, γνωστό και ως «frunk», που πλέον κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, χρησιμοποιώντας 115 δοχεία γιαουρτιού.

Πλέον κατασκευάζεται ως ένα ενιαίο τμήμα

Έως τώρα, το frunk κατασκευαζόταν από έξι ανεξάρτητα πλαστικά μέρη. Όμως, οι άνθρωποι της μάρκας άλλαξαν αυτή τη διαδικασία και πλέον το συγκεκριμένο σημείο της Mustang Mach-E δημιουργείται ως ένα ενιαίο τμήμα, εξοικονομώντας βάρος, ενώ παράλληλα αυξάνει τον οικολογικό χαρακτήρα του ηλεκτρικού crossover.

Δέσμευση της Ford να αυξήσει τα ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά

Η αύξηση της βιωσιμότητας των πλαστικών στο σχεδιασμό των οχημάτων μπορεί να συμβάλει στη μείωση του αντίκτυπού τους στο περιβάλλον. Πολλές έρευνες έχουν αναδείξει ότι η ανακύκλωση μπορεί να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα ορισμένων πλαστικών τμημάτων κατά 70% έως και 90%.
 
«Εκτός από τη μείωση των εκπομπών ρύπων των οχημάτων μας, δεσμευόμαστε να αυξήσουμε τα ανακυκλωμένα και βιώσιμα υλικά που υπάρχουν σε αυτά», δήλωσε η Cynthia Williams, παγκόσμια διευθύντρια βιωσιμότητας, πιστοποίησης και συμμόρφωσης στη Ford. «Φιλοδοξία μας είναι να χρησιμοποιούμε μόνο ανακυκλωμένο ή ανανεώσιμο πλαστικό στα οχήματά μας και αυτή η καινοτομία μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό τον στόχο».

Χωρητικότητα 100 λίτρα το μπροστινό πορτμπαγκάζ

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως ο εμπρός αποθηκευτικός χώρος της Mustang Mach-Ε, με ωφέλιμη χωρητικότητα 100 λίτρων, εξοπλίζεται με τάπα αποστράγγισης και καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα. Ως εκ τούτου αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο χώρο για τους ιδιοκτήτες, για τη μεταφορά βρεγμένων ή λασπωμένων αντικειμένων, όπως είναι για παράδειγμα μπότες πεζοπορίας και εξοπλισμός κατάδυσης ή αναρρίχησης.

MERCEDES NEW RANGE
KIA