To μέλλον της Μercedes

5.290 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Aυτά είναι τα ωραία που ετοιμάζει η Mercedes μέχρι και το 2021. Διαβάστε τι περιμένουμε.

Το αναλυτικό πρόγραμμα λανσαρίσματος νέων μοντέλων από την Mercedes αποκαλύπτουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζοντας όλα τα καινούρια αυτοκίνητα που πρέπει να περιμένουμε από την γερμανική μάρκα μέχρι το 2021.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει το εμπορικό λανσάρισμα της CLA αλλά και του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας, η EQC. Μέσα στο καλοκαίρι ωστόσο η Mercedes θα παρουσιάσει και την Shooting Brake έκδοση της CLA, το φθινόπωρο θα ακολουθήσουν οι νέες GLA και GLS, ενώ η χρονιά θα κλείσει με τον ερχομό της νέας GLB.
 
Tην άνοιξη του 2020, η Mercedes θα συνεχίσει την επίθεσή της στα SUV με την GLE Coupe, ενώ το καλοκαίρι θα ντεμπουτάρει η νέα S-Class. H συνέχεια του 2020 θα είναι «ηλεκτρική», αφού την σκυτάλη θα πάρουν οι EQA και EQB ενώ τον χειμώνα θα παρουσιαστεί και η νέα SL.

Σημαντικό θα είναι και το 2021, αφού η C-Class, το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας θα λάβει νέα γενιά. Η έκδοση σεντάν θα παρουσιαστεί την άνοιξη μαζί με την EQS και η wagon έκδοση θα ακολουθήσει το καλοκαίρι. Την χρονιά θα κλείσει το ηλεκτρικό EQE σεντάν.

Φυσικά, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένονται και μια σειρά από ανανεωμένες εκδόσεις για τις GLC και E-Class.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda