• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το μονοθέσιο της Ferrari με ανεμοθώρακα

Οι ιθύνοντες της F1, έχουν στα πλάνα τους από την επόμενη χρονιά να εισάγουν αυτή την καινοτομία στα μονοθέσια.

Το μονοθέσιο της Ferrari με ανεμοθώρακα

Διαβάστηκε από 5452 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2017

Οι πρώτες εικόνες από το μονοθέσιο του Sebastian Vettel, στο οποίο τοποθετήθηκε προστατευτικός ανεμοθώρακας, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

 
 
Ενώ όλες οι ομάδες της Formula 1 προετοιμάζονται για το επόμενο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Silverstone, ο Sebastian Vettel έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να δοκιμάσει το νέο του μονοθέσιο, στο οποίο είχε τοποθετηθεί ένας προστατευτικός ανεμοθώρακας.
 
Οι ιθύνοντες της F1, έχουν στα πλάνα τους από την επόμενη χρονιά να εισάγουν αυτή την καινοτομία στα μονοθέσια και έτσι έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά τις απαραίτητες δοκιμές, με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή, να είναι ο πρώτος που θα τεστάρει το νέο αυτό εξάρτημα.
 
Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Γερμανός πιλότος ανέφερε πως δεν είχε δει ποτέ από κοντά πως μπορεί να είναι το μονοθέσιό του, κάτι το οποίο είχε παρατηρήσει μόνο μέσω σχεδίων από τοω υπολογιστή.

Tags: FERRARI
 
  • Χρήστος S

    Απορία ασχετου. Αυτό το πράγμα δεν θα αυξάνει έστω και ελάχιστα την οπισθελκουσα? Και επίσης πως θα καθαρίζει από νερά κτλ? Θα έχει κάποιον καθαριστηρα? Γιατί στην φώτο δεν φαίνεται.....ξέρω χαζές ερωτήσεις, but still.....