Το μοντέλο της χρονιάς με την καλύτερη τεχνολογία

3.562 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2020)

Ένα από τα πιο τιμητικά και παράλληλα ουσιαστικά βραβεία του Best Car 2021 by AutoΤρίτη είναι αυτό του μοντέλου με την καλύτερη τεχνολογία, ιδιαίτερα στην εποχή μας που χαρακτηρίζεται από hi-tech λύσεις για όλα.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης και της ευρυζωνικότητας, η οποία έχει δημιουργήσει πολλαπλάσιες δυνατότητες στους κατασκευαστές. Πλέον τα νέα μοντέλα διαθέτουν εκτεταμένες ικανότητες διασύνδεσης και αλληλεπίδρασης με τον οδηγό ή ακόμα και άλλα οχήματα, μέσω εφαρμογών και απομακρυσμένων υπηρεσιών. Παράλληλα αντίστοιχα ραγδαία, έχουν εξελιχθεί και τα συστημένα ασφάλειας και άνεσης. Πλέον το αυτοκίνητα εντοπίζουν θέσεις παρκαρίσματος και αναλαμβάνουν και την ίδια την διαδικασία μόνα τους, φρενάρουν μόνα τους, έχουν τη δυνατότητα να υιοθετούν στοιχεία αυτόνομης οδήγησης και φυσικά ακόμα πάρα πολλά hi-tech στοιχεία, όπως τρισδιάστατους ψηφιακούς πίνακες οργάνων ή head-up displays επαυξημένης πραγματικότητας. Εξάλλου μόνο τυχαίο δεν είναι πως όλες οι μάρκες διαφημίζουν τα τεχνολογικά καλούδια των μοντέλων τους. 

Όλα τα παραπάνω καλείστε να αξιολογήσετε και να κρίνετε ποιο είναι το «μοντέλο της χρονιάς με την καλύτερη τεχνολογία», ένα τίτλο, που έχει μονοπωλήσει η Mercedes και τα μοντέλα της στους προηγούμενους διαγωνισμούς Best Car. Βέβαια η αλήθεια είναι πως φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμα πιο μεγάλος, καθώς τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, η GLA και η S-Class, θα βρουν απέναντί τους το DS 9, τη ναυαρχίδα της premium γαλλικής φίρμας, αρκετά νέα οικογενειακά μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν, όπως το νέο Ford Κuga και το VW Golf ή που αναμένονται να έρθουν, όπως τα SUV του ομίλου Hyundai-Kia, τα νέα Tucson και Sorento αντίστοιχα ή το νέο Citroen C4, αλλά και επιλογές στην compact κατηγορία, η οποία πλέον «φοράει» τεχνολογίες μεγαλύτερων κατηγοριών. Παράδειγμα τα νέα εξελεγμένα υβριδικά μοτέρ των Toyota Yaris, Honda Jazz, το έξυπνο κιβώτιο iMT του Hyundai i20, και τα full digital Peugeot 2008 και Opel Mokka.

Ακόμα πιο έντονος θα είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα 26 ηλεκτρικά μοντέλα, όπου η τεχνολογία για το εκάστοτε σύστημα κίνησης, είναι από μόνη της ένα τεχνολογικό επίτευγμα.

Ψήφισε εδώ το BEST CAR 2021 και στη συνέχεια το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς έχοντας την ευκαιρία να κερδίσεις 1 από τα 2 αυτοκίνητα και πολλά  πλούσια δώρα
 
Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μετά ψηφίστε μόνο 1 από τα μοντέλα του διαγωνισμού, με ένα ΚΛΙΚ πάνω στο αυτοκίνητο επιλέξατε. Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα 2 σούπερ αυτοκίνητα (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) δικό τους για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα.

Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021. Επιπλέον το θεσμό υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

SPRING SEAT
OPEL