Οι πρώτες εικόνες του νέου Jazz.

Η διαρροή της crossover έκδοσης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος.

To νέο Honda Jazz;

3.356 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2019)

Έκπληξη αποτελεί η προσθήκη μιας crossover έκδοσης με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και πιο περιπετειώδη εμφάνιση.

  Oι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Honda Jazz φαίνεται πως ήρθαν στο φως μέσα από έναν επίσημο ιαπωνικό κατάλογο μοντέλων. Ο κατάλογος αυτός, όχι μόνο, αποκαλύπτει την σχεδίαση του μοντέλου αλλά προσφέρει και κάποιες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε κάτω από το καπό.

Το ντιζάιν του Jazz, όπως βλέπουμε στις εικόνες, θα αποκτήσει ένα πιο καμπυλόγραμμο σχεδιασμό στο αμάξωμα, κερδίζοντας βεβαίως νέα φώτα αλλά και προφυλακτήρες. Στο πίσω μέρος εκτός από τα καινούργια φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένη θα είναι και η πόρτα του χώρου αποσκευών. Παράλληλα, σημαντικές διαφορές αναμένονται και στον εσωτερικό διάκοσμο, εκεί που η διάταξη του ταμπλό θα πάρει πολλά στοιχεία από το «αδελφό» Civic με προεξάρχον στοιχείο την 7άρα οθόνη αφής του Honda Connect ψηλά στο κέντρο. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα λείπουν οι θήκες για μικροαντικείμενα και όλα τα στοιχεία εκείνα που αυξάνουν την πρακτικότητα και την εργονομία ενώ το τιμόνι έχει σαφή έμπνευση από το ηλεκτρικό Ηοnda e.

Στην Ευρώπη, το νέο Jazz είναι σίγουρο πλέον πως θα προσφερθεί αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση με τεχνολογία i-MMD και ένα 1.500άρι μοτέρ βενζίνης. Αναλύοντας λίγο την τεχνολογία i-MMD, αυτή επιλέγει αυτόματα μεταξύ τριών προγραμμάτων οδήγησης με στόχο τη βέλτιστη δυνατή απόδοση. Τα προγράμματα είναι: EV Drive - η μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει άμεση ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα, Hybrid Drive - ο βενζινοκινητήρας παρέχει ισχύ σε ένα μοτέρ/γεννήτρια, το οποίο με τη σειρά του παρέχει ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα κίνησης, και Engine Drive - που ο βενζινοκινητήρας συνδέεται άμεσα με τους τροχούς μέσω ενός συμπλέκτη κλειδώματος.

Eκτός από τα όποια εξοπλιστικά επίπεδα, το Jazz θα λάβει και μια crossover έκδοχή που θα επωφελείται από μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, περισσότερα πλαστικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα, ράγες στην οροφή και μια μεγαλύτερη γρίλια στον πρόβολο.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Jazz θα γίνει πιθανότατα αύριο.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Mercedes
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα