3 φωτογραφίες »

Ψηφιακό σχέδιο του περιοδικού L' Argus για το νέο Bayon.

Το νέο Hyundai Bayon;

33.421 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2020)

Επιρροές από το Kona θα έχει η εξωτερική σχεδίαση του νέου μικρού SUV που φέρνει η Hyundai, ωστόσο θα είναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις και θα έχει χαμηλότερη τιμή αγοράς.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »


H Ηyundai έχει επιβεβαιώσει τον ερχομό ενός νέου μικρού SUV για την αγορά την Eυρώπης κάτω από το όνομα Bayon. Οι Κορεάτες γνωρίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα μικρά και μικρομεσαία SUV στην Ευρώπη και, επειδή είναι ένα μοντέλο που προορίζεται κυρίως για αυτήν την αγορά, είναι λογικό να έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσελκύσει το ευρωπαϊκό κοινό. Το όνομα του άλλωστε αναφέρεται στην πόλη Bayonne, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Γαλλία.

H εικόνα teaser της φίρμας για τον ερχομό του Bayon.

H εικόνα teaser της φίρμας για τον ερχομό του Bayon.


Το νέο Bayon θα τοποθετηθεί κάτω από το Kona και θα εκτείνει την γκάμα των SUV της Hyundai που περιλαμβάνει ακόμα τα Tucson, Nexo και Santa Fe. Το Bayon θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που εφαρμόζει η Hyundai στα νέα της μοντέλα και όπως μπορείτε να δείτε στο ψηφιακό σχέδιο του γαλλικού περιοδικού L` Argus, το καινούριο crossover θα έχει πολλές ομοιότητες με το Κοna, ειδικά στην ανανεωμένη του έκδοση.

Η παλέτα των κινητήριων συνόλων του μοντέλου θα μεταφερθεί σχεδόν ατόφια από το νέο i20, κάτι που σημαίνει πως το Bayon θα προσφερθεί τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και με μοτέρ πετρελαίου σε συνδυασμό με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Διαθέσιμες θα γίνουν και ήπια υβριδικές εκδόσεις με 48V ηλεκτρικό σύστημα, ωστόσο δεν αναμένεται κάποια υβριδική ή αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Το νέο Bayon λέγεται πως θα κάνει το εμπορικό του λανσάρισμα μέσα στο πρώτο μισό του 2021.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »

Toyota
test center