Αυτό είναι το νέο όπλο της Hyundai για το WRC.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το νέο "όπλο" της Hyundai για το WRC.

Το νέο όπλο της Hyundai

3.416 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2015)

Η Hyundai αποκάλυψε το i20 WRC το οποίο θα την εκπροσωπήσει στο WRC. Ας δούμε πληροφορίες για αυτό αλλά και ποιοι θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του.

Η Hyundai παρουσίασε το νέο i20 WRC το οποίο θα την εκπροσωπήσει στο WRC για μία και μόνο χρονιά, αφού από το 2017 οι κανονισμοί θα αλλάξουν. 
Η εργοστασιακή ομάδα της Hyundai διατηρεί τους οδηγούς Thierry Neuville, Hayden Paddon και Dani Sordo, ενώ θα έχει συνολικά τρία αυτοκίνητα. Από την άλλη ο Kevin Abbring θα εμφανιστεί σε λίγους μόνο αγώνες και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε δοκιμές εξέλιξης.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η Hyundai έκανε αρκετές δοκιμές στο i20 WRC καθώς έκανε περίπου 5.000 χλμ. με την ελπίδα πως θα έχει πλέον ένα αυτοκίνητο ανταγωνιστικό, που θα μπορέσει να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει τη VW.
Σε κάθε αγώνα τα δύο επίσημα αυτοκίνητά της θα είναι στα χρώματα της Shell, ενώ αυτό της δεύτερης ομάδας θα είναι στα χρώματα της Mobis.
Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τρεις συμμετοχές αυτοκινήτων Hyundai σε κάθε αγώνα, θα γίνει στο Monte Carlo, όπου θα αγωνιστούν δύο αυτοκίνητά της.

Οι επίσημες συμμετοχές θα είναι ντυμένες στα χρώματα της Shell.

Οι επίσημες συμμετοχές θα είναι ντυμένες στα χρώματα της Shell.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center