• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Bugatti παρουσίασε το πρωτότυπο του Baby II κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 110η επέτειο της.

Το νέο μοντέλο είναι ένα ακριβές αντίγραφο του κανονικού σε κλίματα 75 τοις εκατό.

Το παιδικό mode επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα τα 20 χλμ./ώρα, ενώ αυτό των ενηλίκων η κορυφαία ταχύτητα σταματά στα 45 χλμ./ώρα.

Το παιδικό αμάξι της Bugatti ξεπούλησε

1.376 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/9/2019

Η Bugatti παρουσίασε το Baby II κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 110η επέτειο της και σήμερα γνωστοποίησε πως το μοντέλο παραγωγής ξεπούλησε. Το πιο ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης είναι ότι μιλάμε για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για παιδιά αλλά με κόστος… Bugatti!


Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή να πούμε πως στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πριν από μερικούς μήνες, η Bugatti παρουσίασε το παιδικό αυτοκίνητο Baby II το οποίο θα κατασκεύαζε μόλις σε 500 μονάδες με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 30.000 ευρώ. Σήμερα η μάρκα ανακοίνωσε πως όλες οι μονάδες έχουν κάνει «φτερά»!
 
Για να δημιουργήσει το Baby II, η Bugatti συνεργάστηκε με την εταιρεία «The Little Car Company». Το παιδικό αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην αγωνιστική Bugatti Type 35 της οποίας κάθε μεμονωμένο εξάρτημα ψηφιοποιήθηκε και τυπώθηκε μέσω 3D εκτυπωτή. Παράλληλα ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με μπαταρία ιόντων λιθίου και σύστημα ανάκτησης ενέργειας ενσωματώθηκε για να μπορεί το αυτοκίνητο να κινείται.
 
Το νέο μοντέλο είναι ένα ακριβές αντίγραφο του κανονικού σε κλίματα 75 τοις εκατό, που επιτρέπει εκτός από τα παιδιά να οδηγείται και από τους ενήλικες. Το πιο μοντέρνο junior αυτοκίνητο στον κόσμο έρχεται με δύο mode ισχύος.  Το παιδικό mode επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα τα 20 χλμ./ώρα, ενώ αυτό των ενηλίκων η κορυφαία ταχύτητα σταματά στα 45 χλμ./ώρα. Κάθε αυτοκίνητο θα συνοδεύεται από δύο αφαιρούμενα πακέτα μπαταριών, τη στάνταρ μονάδα 1,4 kWh και η μονάδα 2,8 kWh μεγάλης εμβέλειας. Με το δεύτερο πακέτο η Bugatti αναφέρει ότι το Baby II κινείται για περισσότερα από 30 χιλιόμετρα.
 
Παρόλο που το μοντέλο εξαντλήθηκε η Bugatti καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση τότε μία από τις 500 μονάδες θα βρει νέο κάτοχο. Που ξέρετε μπορεί κάποιος εν τέλει να επιλέξει να αγοράσει κανονικό αυτοκίνητο με τις 30.000 ευρώ!