To σπορ πρωτότυπο με την ονομασία Vision Coupe Concept αναμένεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Mazda.

Το Vision Coupe είναι ένα μοντέρνο τετράθυρο αυτοκίνητο με επιθετική μπροστινή όψη, η οποία συνδυάζεται από μια μαζική γρίλια.

Στην καμπίνα οι οδηγοί θα βρεθούν περιτριγυρισμένοι από premium δερμάτινη ταπετσαρία που συνδυάζεται με κομψή ξύλινη επένδυση.

¶λλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την πανοραμική γυάλινη οροφή, τις κρυμμένες χειρολαβές των θυρών αλλά και τα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία.

Το σπoρ Vision Coupe Concept της Mazda

2.888 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

Ένα νέο σπορ πρωτότυπο με την ονομασία Vision Coupe Concept αναμένεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Mazda.

Το Vision Coupe είναι ένα μοντέρνο τετράθυρο αυτοκίνητο με επιθετική μπροστινή όψη, η οποία συνδυάζεται από μια μαζική γρίλια.
 
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι κινητήρας βρίσκεται κάτω από το μακρύ επικλινές καπό, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρχει ένας μηχανικό σύνολο που θα καταστήσει το μοντέλο ισχυρό, κάτι το οποίο μπορούμε να συμπεράνουμε από τους μεγάλους τροχούς, το ισχυρό σύστημα πέδησης αλλά και τις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στις δύο άκρες του οπίσθιου προφυλακτήρα.
 
Aλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την πανοραμική γυάλινη οροφή, τις κρυμμένες χειρολαβές των θυρών αλλά και τα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία.
Σε ότι αφορά το εσωτερικό, στην καμπίνα οι οδηγοί θα βρεθούν περιτριγυρισμένοι από premium δερμάτινη ταπετσαρία που συνδυάζεται με κομψή ξύλινη επένδυση, ενώ δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο το τριάκτινο τιμόνι αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο φαίνεται να καλύπτει σχεδόν τα τρία τέταρτα του ταμπλό.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ωστόσο στο παρελθόν η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως το συγκεκριμένο Concept θα βοηθήσει ώστε να «καθοριστεί η επόμενη γενιά του σχεδιασμού της Mazda».    

FORD E-TRANSIT
NISSAN