Το θωρακισμένο SUV της Dartz κρύβει μία Mercedes GLS
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το θωρακισμένο SUV της Dartz κρύβει μία Mercedes GLS

2.768 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2022)

Σε ένα θωρακισμένο όχημα που δεν λείπει η πολυτέλεια μετατράπηκε μία Mercedes GLS από την Dartz προσφέροντας έτσι μία διαφορετική οπτική στο γερμανικό SUV!

Βασίζεται σε Mercedes GLS

Η Dartz με έδρα τη Λιθουανία είναι ίσως η πιο εκκεντρική εταιρεία στον κόσμο, η μόνη που μεταλλάσσει τα μοντέλα της σε τέτοιο βαθμό που είναι αδύνατο να καταλάβεις πού στηρίζονται. Το ίδιο ισχύει και με το τελευταίο, χρονικά, δημιούργημα της το οποίο βασίζεται στην Mercedes GLS αλλά όπως θα δείτε είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κάνεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το εξωτερικό μιμείται τη γούνα μιας τίγρης

Οι άνθρωποι της εταιρείας αναμόρφωσαν πλήρως το γερμανικό SUV το οποίο και θωράκισαν, ενώ όπως συνηθίζουν άλλαξαν και το όνομα του. Το όχημα λοιπόν το οποίο βλέπουμε λέγεται Prombron Black Alligator MMX Black Tiger Moon Edition. Ο συνδυασμός χρωμάτων μαύρου και πορτοκαλί υποτίθεται ότι μιμείται τη γούνα μιας τίγρης, ενώ στο εξωτερικό βρίσκουμε και πινελιές από ανθρακονήματα.

Θωρακισμένο αλλά χωρίς επιπλέον βάρος!

Η εταιρεία υπογραμμίζει πως χρησιμοποίησε την τεχνολογία GBOL για την θωράκιση του οχήματος. Παρά τη θωράκιση το βάρος του αυτοκινήτου δεν άλλαξε σε σχέση με την εργοστασιακή GLS, κάτι που σίγουρα συνιστά μεγάλο επίτευγμα. Η Dartz δεν αναφέρει λεπτομερώς το σύστημα μετάδοσης κίνησης του Prombron Black Alligator MMX πέρα ​​από το ότι διαθέτει V8 κινητήρα, αλλά σημειώνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να πάρουν επιπλέον ιπποδύναμη από τον κινητήρα. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Hyundai