• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, το νέο μονοθέσιο της Scuderia θα παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου.

Τότε θα δούμε το νέο μονοθέσιο της Ferrari

Διαβάστηκε από 1840 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2018
 

Η ομάδες της Formula 1 έχουν αρχίσει και εργάζονται πάνω στα νέα τους μονοθέσια ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος για το 2019, με τη Ferrari μάλιστα να αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, το νέο μονοθέσιο της Scuderia θα παρουσιαστεί στις 15 Φεβρουαρίου, με το ντεμπούτο του να γίνεται τρεις μόλις ημέρες πριν αρχίσουν οι πρώτες δοκιμές στη Βαρκελώνη.
 
Όπως τόνισε στους δημοσιογράφους ο Arrivabene, μία ομάδα με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή, Mattia Binotto εργάζεται εδώ και μήνες για το μονοθέσιο του επόμενου έτους, ενώ υπογράμμισε πως ήδη βρίσκονται στην παραγωγή διάφορα τμήματα του αγωνιστικού αυτοκινήτου.
Επιπλέον αποκάλυψε πως ακόμα είναι νωρίς για να υπάρχει μία συνολική εικόνα καθώς οι δοκιμές στους προσομοιωτές συνεχίζονται, ωστόσο η τελική εκδοχή του μονοθέσιου θα αποφασιστεί μετά τις πραγματικές δοκιμές που θα γίνουν στην πίστα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το εσωτερικό κωδικό όνομα που φέρει το επερχόμενο μονοθέσιο της Ferrari είναι ο αριθμός 670, ενώ σε ερωτήσεις που έγιναν στον Maurizio Arrivabene σχετικά με την απόδοση που θα έχει, ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας απέφευγε να απαντήσει, αναφέροντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπάρξει μία τέτοια κουβέντα.      

Tags: FERRARI