Το widebody kit της Liberty Walk για την Huracan μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πρησμένα φρύδια για τα φτερά

Το widebody kit της Liberty Walk για την Huracan μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πρησμένα φρύδια για τα φτερά

Τουμπανιασμένη Huracan

2.523 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2016)

Η Lamborghini Huracan έπεσε στα χέρια της Liberty Walk και όπως αναμενόταν απέκτησε ένα φουσκωμένο body kit τραβώντας ακόμα περισσότερο τα βλέμματα πάνω της.

Η Huracan μπορεί να μην έχει τα extreme σχεδιαστικά στοιχεία, όπως τα υπόλοιπα μοντέλα της Lamborghini, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα. Πως; Με το τελευταίο body kit της Liberty Walk. `Αλλωστε ο συγκεκριμένος βελτιωτικός οίκος φημίζεται για την ικανότητά του να δημιουργεί «πρησμένα» οχήματα.
Το widebody kit που έφτιαξαν για την Huracan περιλαμβάνει νέο μπροστινό σπόιλερ και πίσω διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και φυσικά πρησμένα πριτσινωτά φρύδια για τα φτερά, το σήμα κατατεθέν της Liberty Walk. Μάλιστα τα συγκεκριμένα προσφέρονται κατασκευασμένα είτε από fiberglass ή από ανθρακονήματα.
Σα μηχανικά μέρη δεν έχει γίνει κάποια παρέμβαση, ωστόσο αξίζει τον κόπο να υπενθυμίσουμε πως η Huracan εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 5,2 λτ. Η απόδοσή του είναι 610 ίππους με την κίνηση να περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός επτατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Όσον αφορά στις επιδόσεις, το supercar της Lamborghini χρειάζεται 3,2 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα ξεπερνάει τα 320 χλμ./ώρα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BLINK GIORTAZEI
test