VW: «Θα τακτοποιηθούν άμεσα τα ζητήματα με το infotainment»
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW: «Θα τακτοποιηθούν άμεσα τα ζητήματα με το infotainment»

3.041 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2022)

Τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο σύστημα infotainment των μοντέλων της Volkswagen υποσχέθηκε να διορθώσει γρήγορα η εταιρεία, διά στόματος του επικεφαλής της μάρκας, Thomas Schäfer.

Σε πολλά μοντέλα το MIB3

Όταν πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Golf της 8ης γενιάς συνοδεύτηκε από κάποια λειτουργικά προβλήματα του συστήματος infotainment, το οποίο στη συνέχεια εξόπλισε πολλά μοντέλα που παρουσίασε η γερμανική μάρκα, ανάμεσά τους και τα ηλεκτρικά ID, αλλά και αυτοκίνητα των Skoda και CUPRA. Ωστόσο ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen, Thomas Schafer, υποσχέθηκε πως θα διορθωθεί το πρόβλημα και μάλιστα γρήγορα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παραδέχτηκε το πρόβλημα ο CEO της VW

Μιλώντας σε ξένα Μέσα ενημέρωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος παραδέχτηκε ότι είχαν γίνει λάθη με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MIB3. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», είπε αρχικά ο Schäfer και συνέχισε. «Έχουμε σχόλια από πελάτες, έχουμε σχόλια και από δημοσιογράφους που μας λένε, ‘ξέρεις ότι αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να το βελτιώσετε’».

Άμεσα η διόρθωση των προβλημάτων

Έτσι η εταιρεία θα αρχίσει να διορθώνει τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, αρχίζοντας εντός του χειμώνα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της VW είπε ότι το νέο λογισμικό 3.0 είναι καθ' οδόν και μέσω αυτού θα διορθωθούν όλες οι δυσλειτουργίες του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Παράλληλα χάρη στο νέο λειτουργικό το infotainment θα γίνει πολύ πιο γρήγορο, ενώ θα προστεθούν και νέες δυνατότητες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
moto