Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Ο Vettel και ο Raikkonen συμμετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση λίγο μετά την συμφωνία τους με την Ferrari για επέκταση των συμβολαίων τους.

Vettel & Raikkonen παρέα με την Giulia

3.479 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2017)

Oι δύο οδηγοί της Ferrari πήραν τις Giulia και τις οδήγησαν στο τέρμα. Δείτε το video!

Mπορεί το σαββατοκύριακο για την Ferrari στην F1 να μην ήταν σίγουρα ιδανικό μετά το 1-2 που πραγματοποίησαν τα ασημένια βέλη του Hamilton και του Bottas, ωστόσο οι πιλότοι της Scuderia μόνο άσχημα δεν πέρασαν κατά την παραμονή τους στην Ιταλία.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα, οι δύο οδηγοί μαζί με τον τρίτο οδηγό Antonio Giovinazzi είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν το μοντέλο της Alfa Romero με τις καλύτερες επιδόσεις, την Giulia Quadrifoglio.
Στο video διάρκειας ενός λεπτού και 30 δευτερολέπτων, οι τρείς πιλότοι διασκεδάζουν, ο καθένας με την δική του 2,9 λτ. Giulia απόδοσης 505 ίππων σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με μέγιστη ταχύτητα τα 307 χλμ./ώρα που πετυχαίνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Ο Vettel και ο Raikkonen συμμετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση λίγο μετά την συμφωνία τους με την Ferrari για επέκταση των συμβολαίων τους, με τον Γερμανό να λέγεται ότι θα παίρνει 40 εκατ. δολάρια το χρόνο, περισσότερα από κάθε άλλο πιλότο του grid.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: