Ο Sergio Marchionne, το αφεντικό της Ferrari επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την ιταλική ομάδα να κρατάει το ίδιο δίδυμο οδηγών και για το 2018.

Ο Sergio Marchionne, το αφεντικό της Ferrari επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την ιταλική ομάδα να κρατάει το ίδιο δίδυμο οδηγών και για το 2018.

Vettel-Raikkonen και το 2018;

2.633 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2017)

Παρά το πλήθος οδηγών που παρέλασαν ως υποψήφιοι για να μετακινηθούν στη Ferrari, τα πράγματα δείχνουν πως το τωρινό δίδυμο θα συνεχίσει και για το 2018. Δείτε τι είπε ο Marchionne για Vettel και Hamilton.

Ο Sergio Marchionne, το αφεντικό της Ferrari επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την ιταλική ομάδα να κρατάει το ίδιο δίδυμο οδηγών και για το 2018, μια απόφαση που πάρθηκε σε μεγάλο βαθμό χάρη στην συνεργασία που έδειξαν Vettel και Raikkonen στο Grand Prix της Ουγγαρίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε δηλώσεις του, ο Marchionne δήλωσε: « O Raikkonen ήταν φοβερός. Όλοι συνεργαστήκαμε. Είναι φοβεροί μαζί, για αυτό και θα ήταν ρίσκο να αλλάξουμε τώρα. Ας δούμε αν μπορούμε να τους κρατήσουμε για το 2018. Πιστεύω πως θέλουν να μείνουν.»
 
Ο Μaurizio Arrivabene δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ρόλο του Raikkonen στον αγώνα της Oυγγαρίας λέγοντας: «Μην ξεχνάτε ότι είναι ο τελευταίος πρωταθλητής με τα χρώματα της Ferrari. Yπερασπίστηκε τον teammate του σαν Viking.»

Tι δήλωσε όμως ο Marchionne όταν ρωτήθηκε από ιταλικά μέσα για τις φήμες που θέλουν τον Vettel να έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Mercedes; Ο ίδιος δήλωσε: « Δεν ξέρω να σας απαντήσω. Αν δεν θέλει να μείνει τότε θα πάμε σε μια άλλη λύση γιατί αυτή είναι η Ferrari. Ωστόσο, ο Vettel με πολλούς τρόπους είναι ήδη πιο Ιταλός από πολλούς από μας!». Τέλος, για την πιθανή προσθήκη του Hamilton αν φύγει ο Vettel είπε: «Η Ferrari είναι το όνειρο όλων, το να κλείσεις την καριέρα σου εδώ είναι προνόμιο.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto