Λίγα είναι τα επιβεβαιωμένα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.

Weber: «Ας μας πoυν την αλήθεια για τον Schumi»

5.645 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

O πρώην ατζέντης του Michael Schumacher έριξε τα βέλη του προς την οικογένεια του Schumacher σχετικά με την έλλειψη ενημέρωσης γύρω από την υγεία του.

Τα βέλη του προς την οικογένεια του Μichael Schumacher έριξε ο παλιός του manager, Willi Weber σχετικά με την έλλειψη πληροφοριών γύρω από την υγεία του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή F1.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το ατύχημα του Schumacher ενώ έκανε σκι, λίγα είναι τα επιβεβαιωμένα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του. Αυτήν την στιγμή, οι φήμες είναι πολλές με τις περισσότερες να αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί από την Ελβετία στις ΗΠΑ και ότι η υγεία του έχει κάνει βήματα προόδου.
 
Ο Willi Weber έριξε το φταίξιμο στην οικογένεια λέγοντας: «Moυ φαίνεται πολύ κακό που οι θαυμαστές του Michael δεν γνωρίζουν τίποτα για την υγεία του. Γιατί δεν τους λέει κάποιος την αλήθεια;»

H τωρινή του ατζέντης Sabine Kehm είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο του 2016: «H υγεία του Μichael δεν είναι θέμα για το κοινό και έτσι θα συνεχίσουμε να μην αποκαλύπτουμε στοιχεία.»

NEO PROACE
NISSAN