Ο Αlonso συνεργάστηκε με την Mercedes το 2007 όταν οι Γερμανοί συνεργάζονταν με την McLaren.

Ο Αlonso συνεργάστηκε με την Mercedes το 2007 όταν οι Γερμανοί συνεργάζονταν με την McLaren.

Wolff: «Kακή η προϊστορία μας με τον Alonso»

3.539 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2017)

Τον λόγο που δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ σοβαρά η Mercedes για τον Alonso ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο Τοto Wolff, γενικός αρχηγός της Mercedes στην F1. Δείτε τι λέει για το μέλλον του Bottas.

Με τις νέες του δηλώσεις ο γενικός αρχηγός της Mercedes στην F1 ξεκαθάρισε τους λόγους γιατί ο Fernando Alonso πολύ δύσκολα θα συνεργαζόταν εκ νέου με την Mercedes, παρά το γεγονός ότι ο γερμανικός κολοσσός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις οδηγικές ικανότητες του Ισπανού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο Τoto Wolff δήλωσε στο BBC: «O Fernando έχει μια προϊστορία με την Mercedes και δεν ήταν πάντοτε η καλύτερη. Σίγουρα είναι ένας πολύ ικανός οδηγός αλλά δεν είναι μέσα στις επιλογές μας».
 
Ο Αlonso συνεργάστηκε με την Mercedes το 2007 όταν οι Γερμανοί συνεργάζονταν στενά με την McLaren. H ομάδα τότε μπλέχτηκε σε σκάνδαλο κατασκοπείας και ο Ισπανός ήταν ο πρώτος που έδωσε τις πρώτες πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Ισπανού κλήθηκε να πληρώσει 100 εκατ. δολάρια πρόστιμο ενώ αποκλείστηκε και από το πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του, ο Wolff αποκάλυψε ότι σκοπός της Mercedes είναι να υπογράψει συμβόλαιο ενός μόνο χρόνου με τον Valtteri Bottas, ώστε να εξετάσει ξανά τις επιλογές της σε 12 μήνες. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: « O Bottas έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος. Συνεργάζεται με τον Ηamilton εξαίσια και μέσα στο grid το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ καλό. Για αυτούς τους λόγους, θα θέλαμε να συνεχίσουμε με τον Bottas για ένα ακόμη χρόνο για να δούμε και πώς θα διαμορφωθεί η αγορά το 2019 και το 2020. Θα υπάρχουν μια σειρά από οδηγοί που θα είναι ελεύθεροι.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
NISSAN