• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε υβριδική έκδοση του Nissan X-Trail το οποίο θα εφοδιάζεται με 2λιτρο βενζινοκινητήρα.

2,0 λτ. βενζινοκινητήρας που αποδίδει 147 ίππους και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 40 ίππων και 160 Nm ροπής.

Μεγάλη, έγχρωμη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων πληροφορεί για τη διαχείριση ενέργειας.

X-Trail με 4,8 λτ/100 χλμ

6.628 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/4/2015

Ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής, η Nissan ανακοίνωσε υβριδική έκδοση για το SUV της, το X-Trail, το οποίο θα έχει 2λιτρο μοτέρ με μέση κατανάλωση μόλις 4,8 λτ./100 χλμ.

 
Έφτασε η ώρα που το Nissan X-Trail θα αποκτήσει υβριδική έκδοση. Αυτό ανακοίνωσε η ίδια η ιαπωνική μάρκα, η οποία τόνισε πως το αυτοκίνητό της θα εφοδιάζεται με 2,0 λτ. βενζινοκινητήρα που αποδίδει 147 ίππους και θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα 40 ίππων και 160 Nm ροπής. Αυτός θα αντλεί την ενέργειά του από μπαταρία ιόντων λιθίου. Το Nissan X-Trail Hybrid, όπως είναι η ονομασία του, εφοδιάζεται με το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης XTronic CVT.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Nissan η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου είναι στα 4,8 λτ./100χλμ, ενώ η ύπαρξη μπαταριών κάτω από το δάπεδο του πορτμπαγκάζ, έχει μειώσει το χώρο από τα 550 στα 400 λίτρα.

Αρχικά το Nissan X-Trail Hybrid θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ιαπωνίας ενώ θα κάνει την απόβασή του και επί ευρωπαϊκού εδάφους.