Πάρα πολύ καλή εικόνα στο Elk Test επέδειξε το νέο Peugeot 208, που «πατάει» γερά και έχει τιμόνι που «ακούει» εξαιρετικά.

  Νέο Peugeot 208: 75 χλμ./ώρα

  20.202 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

  Το νέο Peugeot 208 κατάφερε να βελτιώσει κατά 1 χλμ./ώρα την επίδοση του  προκατόχου του και όπως ξέρουμε αυτό το χιλιόμετρο μετράει! Οι κατασκευαστές επενδύουν εκατομμύρια σε αυτό. Έτσι το 208 με 75 χλμ./ώρα ταχύτητα εισόδου βρίσκεται στην 2η θέση επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά. Εμφάνισε κλίση, αλλά δεν προκλήθηκαν μεταφορές βάρους ικανές να του διαταράξουν την ισορροπία. Επίσης, το σύστημα διεύθυνσης δεν επηρεάστηκε από αυτά που συνέβαιναν στους μπροστινούς τροχούς. Με 1 χλμ./ώρα παραπάνω, οι κλίσεις άνοιξαν περισσότερο την τροχιά του 208 με αποτέλεσμα να φλερτάρει έντονα με την υποστροφή στο δεύτερο διάδρομο του test. Ακόμα και αν δεν ακούμπαγε τις κορίνες θα ήταν αδύνατο να κλείσει η πορεία του για την επαναφορά του στη λωρίδα. Το ESP είχε πιο βίαιη εμπλοκή.

  ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

  Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
  Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
  Toyota
  Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel